شاتل‌لند - گیم‌سنتر
 
 
فروش محصولات MSI
 
 

آموزش آنریل انجین 4آموزش آنریل انجین 4 UE4

آموزش بازی سازی اندرویدآموزش بازی سازی اندروید

آموزش گیم میکر استودیوآموزش گیم میکر استودیو

آموزش سی شارپ یونیتیآموزش سی شارپ یونیتی

آموزش یونیتی سه بعدیآموزش یونیتی سه بعدی

آموزش یونیتی دو بعدی Unity2Dآموزش یونیتی دو بعدی Unity2D

آموزش واقعیت مجازی یونیتیآموزش واقعیت مجازی یونیتی
 
موضوع: امیلی یا کورو؟ کدام آدمکش را باید در بازی DISHONORED 2 انتخاب کنید ؟
 
 
کمک 24
فروش گیفت کارت
اجاره‌ی آنلاین
#1
21 مهر 1395 ساعت 21:21:30 (353 روز پيش)
the hobbit


تاریخ عضویت:1392/01/28
تشکر کرده: 199
تشکر شده: 46 بار
احساس امروزم:
شاد و سرحال
 
 pc  ps3  xbox1 
 امیلی یا کورو؟ کدام آدمکش را باید در بازی DISHONORED 2 انتخاب کنید ؟

همانطور که میدانید هایپ شدیدی دومین قسمت سری "بی آبرو" ( Dishonored را فرا گرفته است , مخصوصا حالا که جزئیات فروانی را از بازی میدانیم . هیجان انگیزترین خبری که چند ماه پیش شنیدیم این بود که در همان ابتدای بازی بازیکنان میتوانند انتخاب کنند که با کدام شخصیت بازی را به پیش ببرند : کوروو اتانو (Corvo Atano) محافظ سلطنتی شهر و قهرمان نسخه قبلی و یا امیلی کالدوین (Emily Kaldwin) دختر ملکه جازمین کالدوین (Jessamine Kaldwin) کسی که در ابتدای بازی پیشین ترور شد و کوروو به اتهام قتل وی مجازات شد .

هردو شخصیت تفاوت های فاحشی با یکدیگر دارند و حتی بعد از گذشت 15 سال از وقایع نسخه قبلی و جایی که Dishonored 2 داستان خود را ادامه میدهد، همچنان انتخاب اینکه کدام یک برای تجربه بازی انتخاب کنیم بسیار سخت و دشوار خواهد بود. پس بیایید یک مرور کوتاه روی هر دو شخصیت و گذشته و حال آن ها داشته باشیم تا بتوانیم به شما کمک کنیم که در انتخاب خود با سختی کمتری روبه رو شوید.


 


کوروو اتانو (Corvo Attano)

Dishonored-2-2-e1472034154652قطعا اگر شما نسخه اول این سری را بازی کرده باشید با شخصیت کوروو آشنایی کامل را خواهید داشت . در آن بازی این اختیار به بازیکنان داده شده بود تا خود بتواند شخصیت قهرمان بازی را بسازد . این شخص میتوانست یک فرد مهربان , امیدوار و کسی باشد که به معنای واقعی کلمه باور داشت امیلی بهترین انتخاب برای کنترل جریانات و وقایع این شهر خواهد بود یا یک فرد ظالم و آدمکشی خشن باشد که تقریبا هیچ کس را سزاوار رهبری این دنیا نداند . هر بازیکن میتوانست به دلخواه این شخصیت را برای خود بسازد و آن را تا انتها ادامه دهد . تقریبا پس از گذشت یک دهه و نیم از وقایع نسخه قبل , “بی آبرو 2” یکبار دیگر به بازیکنان این اختیار را داده است که چگونه شخصیت کوروو را در جامعه اطراف خود به نمایش بگذارد و صد البته این بار نیز باید عواقب کارهای آینده وی را نیز بپذیرد.


بازیکنان قطعا خوشحال خواهند شد اگر بدانند همه توانایی ها و قدرت های کوروو در قسمت اول Dishonored به دومین قسمت آن نیز برگشته است البته در این راه با بهبود ها و آپگریدهایی نیز همراه بوده است . در اینجا حتی یک درخت توانایی وجود داردکه به بازیکنان اجازه میدهد هرکدام از مهارت های کوروو را گسترش دهد یا آن ها را آپگرید کند.


یکی از بزرگترین تغییرات درون کوروو اضافه شدن صدا به وی و توانایی ارتباط برقرار کردن با دیگر NPC های درون بازی است . بر خلاف قسمت قبلی که کوروو صامت بود در این قسمت پس از انتخاب شخصیت وی برای بازی میتوانید صدایش را که مثل بلبل نیز صحبت میکند بشنوید. وظیفه صداگذاری کوروو اتانو بر عهده آقای استفان راسل (Stephen Russell) خواهد بود که بازیکنان قدیمی وی را با صدای گرت در قسمت اول فرنچایز “دزد” (THIEF) به یاد خواهند آورد. آقای هاروی اسمیت (Harvey Smith) یکی از کارگردان ها و خالق استدیو Arkane در رابطه با این موضوع اشاره کرده است که استفان بهترین انتخاب برای اجرای این نقش بود. به گفته ی وی : “ کوروو آمده است تا یکبار دیگر از امیلی محافظت کند و استفان فقط به محکم تر شدن این اتحاد کمک خواهد کرد!”طبیعتا اضافه کردن صدا به شخصیت اصلی بازی به بازیکنان این اجازخه را میدهد که از راه های متفاوت داستان آن را تجربه کنند , امیلی و کوروو رویکرد متفوتی به مسائل اطراف خود دارند و قطعا جواب های متفاوتی را به آن خواهند داد .


کارناکا (Karnaca) شهری است که داستان Dishonored 2 در آن جریان دارد این شهر برای کوروو بیشتر حکم وطن اصلی را دارد زیرا کوروو در نزدیکی همان جا متولد شده است و زندگی اش را گذرانده اما برای امیلی این شهر یک تجربه نو و جدید است پس بایذ مطمئن باشیم این دو وقت خود را به شیوه ای متفاوت از هم میگذرانند.


 


امیلی کالدوین (Emily Kaldwin)

Dishonored-2-3-e1472034166782از زمان وقوع اتفاقات قسمت اول تا به حال امیلی دیگر به بخش مهمی از زندگی کوروو تبدیل شده شده است . اولین و مهمترین ماموریت کوروو دربازی پیشین نجات دادن امیلی از چنگال کسانی بود که او را ربوده بودند و سپس موظف بود تا همیشه از امیلی محافظت کند! امیلی که زاده و بزرگ شده شهر دان وال (Dunwall) است از آن زمان تا کنون به یک شخصیت مناسب و قدرتمند با پس زمینه قوی از شناخت سلطنت ها و حکومت های کثیف جهان تبدیل شده است. اگر اتفاقات ناگوار اوایل قسمت اول را نادیده بگیریم میتوانیم به این نتیجه برسیم که امیلی از تربیت نسبتا خوب و آرامی برخوردار بوده است و البته کمی از فضای بیرون از خانه ی خودش نیز دور مانده است . در تمام این پانزده سال کوروو او را بزرگ کرده و آموزش های لازم را به او داده است تا تبدیل به یک ملکه قدرتمند و همچنین آدم کش بی رحمی که حالا میبینیم , شود.


یکی از بزرگترین تفاوت های امیلی با کوروو در شاهزاده بودن وی است که تا حد زیادی بر شخصیت وی تاثیر گذاشته است . وقتی به ظاهر امیلی و نحوه از پادر آوردن دشمنانش نگاه می اندازیم به هوش و زکاوت وی پی میبریم , لباس هایی که امیلی میپوشد و سلاح هایی که از آن ها استفاده میکند همگی نشان می دهد که یک شاهزاده است و تحت تعلیم کوروو قرار گرفته است , وقتی در بازی او را با پیستول یا تیر و کمان میبینیم به سادگی متوجه برتر بودن سلاح های وی نسبت به دیگران خواهید بود و این دقیقا به خاطر وضعیتی است که امیلی در این چندسال در آن قرار داشته است .آقای دینگا باکابا ( Dinga Bakaba) که طراح اصلی بازی است در مورد امیلی میگوید :  “او یک شخصیت کاملا متفاوت را داراست که همین بر روی قدرت هایش تاثیر فراوانی گذاشته است . قدرت های زیادی که امیلی از آن برخوردار است به او اجازه می دهد تا مردم را مطیع خود گرداند و به همین دلیل در کنترل کردن اجتماعی در مقیاس گروه های بزرگ آزادی خواه بسیار تواناست.”یکی از توانایی های امیلی در واقع به نوعی “هیپنوتیزم کردن” دشمنانی است که در سر راه وی قرار گرفته اند که با استفاده از این قابلیت میتواند با پرت کردن حواس دشمنان آن ها را از بین ببرد یا به سادگی بدون آنکه شناسایی شود , از بینشان عبور کند. “دومینو” (Domino) یکی دیگر از توانایی های امیلی است که باعث شود دشمنان با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و به این ترتیب با آلوده کردن یکی از آن ها میتوانید بقیه دشمنان را نیز نابود کنید. میدانیم بعد از اتفاقات نامشخصی که در ابتدای “بی آبرو 2” خواهد افتاد امیلی همه چیز خود را از دست میدهد و همین اولین تجربه در ورود به راهی است که بقیه ی مردم در آن زندگی می کنند , همه چیز برای امیلی یک حس تازگی دارد و این دقیقا همان چیزی است که بازیکنان نیز در اولین تجربه Dishonored 2 با آن روبه رو خواهند شد.


 


خب این یک نگاهی کوتاه به اتفاقاتی بود که در هنگام انتشار بازی Dishonored 2 در آبان ماه و پس از انتخاب هرکدام از قهرمان های بازی انتظار شما را خواهند کشید بد نیست در انتهای مقاله نظر نهایی آقای باکابا را نیز بشنویم : “ من فکر می کنم که بازیبازان تجربه ی جالبی را در هر دو حالتی که یک بار با کوروو و یک بار با امیلی بازی می کنند، خواهند داشت، چون تفاوت در قدرت ها و توانایی ها باعث یافتن راه کار های متفاوتی برای مشکلات می شود و باعث می شود تا تجربه ی جدیدی به دست آید.”


تردیدی نیست که انتخاب نهایی بر عهده خود شما است و ما شما را مجبور به انتخاب یک شخصیت خاص نمیکنیم اما قطعا دوست داریم بدانیم شما کدام یک را بیشتر میپسندید پس حتما ما را مطلع کنید!


امضای پویای پردیس گیم

the hobbit آفلاین
 نقل قول 
3 کاربر از the hobbit بابت این پست تشکر کرده اند.
maximum of pain , crysis75 , eb1381 
#2
11 بهمن 1395 ساعت 20:52:43 (241 روز پيش)
Depres
ShoCkER


تاریخ عضویت:1394/07/30
تشکر کرده: 52
تشکر شده: 31 بار
احساس امروزم:
آی نفسکش
 
 pc  ps4  x360  psp 
 

کورو اتانو


 عقاب در تنهایست


 


لاشخور ها باهم اند


PeRSIAN_FighteRRR#

Depres آفلاین
 نقل قول  وبلاگ 
2 کاربر از Depres بابت این پست تشکر کرده اند.
amirwinder , the hobbit 
 
#3
24 اسفند 1395 ساعت 23:31:06 (197 روز پيش)
mohammadjaleh
Tom_Clancy


تاریخ عضویت:1391/02/21
تشکر کرده: 873
تشکر شده: 1074 بار
احساس امروزم:
سپاسگذار
 
 pc 
 

both

mohammadjaleh آفلاین
 نقل قول 
2 کاربر از mohammadjaleh بابت این پست تشکر کرده اند.
BAHRAM GOOR , the hobbit