شاتل‌لند - گیم‌سنتر

فروش محصولات MSI

آموزش آنریل انجین 4آموزش آنریل انجین 4 UE4

آموزش بازی سازی اندرویدآموزش بازی سازی اندروید

آموزش گیم میکر استودیوآموزش گیم میکر استودیو

آموزش سی شارپ یونیتیآموزش سی شارپ یونیتی

آموزش یونیتی سه بعدیآموزش یونیتی سه بعدی

آموزش یونیتی دو بعدی Unity2Dآموزش یونیتی دو بعدی Unity2D

آموزش واقعیت مجازی یونیتیآموزش واقعیت مجازی یونیتی

موضوع: بازی Major GUN: دفاع از شهر و شکست تروریست ها

کمک 24
فروش گیفت کارت
اجاره‌ی آنلاین
#1
21 شهريور 1396 ساعت 11:39:33 (69 روز پيش)
ejarekhodro
تاریخ عضویت:1396/06/21
تشکر کرده: 0
تشکر شده: 1 بار
 بازی Major GUN: دفاع از شهر و شکست تروریست ها

با وجود آنکه مردم در دنیای حقیقی از جنگ و کشتار و تیراندازی بیزار هستند، این موضوعات در دنیای بازی‌های کامپیوتری یا موبایلی به‌شدت محبوب است و با استقبال بسیار زیاد کاربران مواجه می‌شود؛ به‌طوری که اگر بنا به تهیه‌ی لیستی از بازی‌های محبوب تاریخ بازی‌سازی باشد، بدون شک بازی‌های تفنگی پررنگ‌ترین نقش را در آن خواهند داشت. Major Gun یکی از این بازی‌های شوتر و تیراندازی برای گوشی‌های موبایل در رابطه با هجوم تروریست‌ها به شهر است و شما باید در نقش «تنها» شخصی که می‌تواند در مقابله با این دشمنان پیروز شود، به مبارزه با آن‌ها بپردازید و آن‌ها را از سرزمین خود بیرون کنید. البته دشمنان شما تنها به تروریست‌ها خلاصه نمی‌شوند و افراد خلاف‌کار و‌... نیز در این میان در مقابل شما قرار خواهند گرفت. علاوه بر بخش داستانی بازی، چالش‌های روزانه‌ای نیز به شما پیشنهاد داده خواهد شد که با انجام آن‌ها می‌توانید امتیازات خود را افزایش دهید. همان‌طور که از داستان بازی می‌توان حدس زد، درجه‌بندی سنی این بازی +۱۸ سال است که پیرو آن باید این بازی را از دسترس کودکان یا حتی نوجوانان زیر ۱۸ سال خود دور نگه‌دارید تا خشونت بازی در رفتار و شخصیت آن‌ها تأثیرگذار نباشد.

گرافیک بازی سه‌بعدی و به شیوه‌ای جالب و کارتونی طراحی شده است؛ به‌طوری که اجسام یا افراد حاضر در بازی، بیشتر از آنکه به واقعیت نزدیک باشند، رنگ و رویی رنگارنگ به خود دارند تا Major Gun بیشتر از آنکه یک بازی واقعی باشد، با جلوه‌های جذاب و فانتزی به یک عنوان متفاوت و غیر تکراری تبدیل شده باشد. بازی به‌صورت آنلاین و ساخت تیم یا مبارزه با کاربران دیگر قابل انجام خواهد بود؛ اما در صورت تمایل می‌توانید از حالت آفلاین آن نیز استفاده کنید. در Major Gun شما مجموعا به بیش از ۲۰ اسلحه دسترسی خواهید داشت که هر کدام دارای قابلیت آپگرید است و در طول بازی باید آن‌ها را پیدا یا خریداری کنید. تنوع بازی در ظاهر دشمنان و همچنین نقشه‌های بازی نیز در حد بسیار قابل قبولی قرار داد و در طول انجام بازی هرگز شما را دچار یکنواختی نخواهد کرد. Major Gun با حجم ۹۰ مگابایت برای اندروید و ۲۶۰ مگابایت برای آیفون منتشر شده است. برای دانلود بازی اندروید و آیفون Major GUN می‌توانید از لینک‌های زیر استفاده کنید.

دانلود بازی

پلی‌استوراپ‌استور

ejarekhodro آفلاین