شاتل‌لند - گیم‌سنتر

فروش محصولات MSI

آموزش بازی سازی
آموزش یونیتی
آموزش آنریل انجین 4
آموزش گیم میکر
آموزش آنریل معماری
آموزش بلوپرینت آنریل
آموزش
C# در یونیتی

گرافیک سه بعدی
آموزش تری دی مکس
آموزش مایا
آموزش زیبراش
آموزش سینما فوردی
آموزش مودو
آموزش هودینی

گرافیک دو بعدی
آموزش فتوشاپ
آموزش ایلاستریتور
آموزش ایندیزاین
آموزش کورل دراو
آموزش روتوش چهره
آموزش کپتیویت

تدوین جلوه های ویژه
آموزش افتر افکت
آموزش پریمیر
آموزش موشن گرافیک
آموزش جلوه های ویژه
آموزش نیوک
پلاگین افتر افکت

آموزش مهندسی
آموزش اتوکد
آموزش رویت
آموزش آرشیکد
آموزش وی ری
آموزش سالیدورک
آموزش اسکچاپ

آموزش آهنگسازی
آموزش کیوبیس
آموزش استودیو وان
آموزش ایبلتون لایو
آموزش موسیقی متن
آموزش آدیشن
میکس و مسترینگ

موضوع: بازی WarFriends: مبارزه در میدان نبرد

کمک 24
فروش گیفت کارت
اجاره‌ی آنلاین
#1
21 شهريور 1396 ساعت 11:39:37 (71 روز پيش)
ejarekhodro
تاریخ عضویت:1396/06/21
تشکر کرده: 0
تشکر شده: 1 بار
 بازی WarFriends: مبارزه در میدان نبرد

بازی‌های تفنگی همیشه از محبوب‌ترین عناوین در مارکت‌های موبایل بوده‌اند؛ به‌طوری‌که مطمئنا خود شما نیز چندین بازی در سبک اکشن و تیراندازی را تا به امروز تجربه کرده‌اید. بازی‌های تفنگی معمولا به ۲ دسته تقسیم می‌شوند. در دسته‌ی اول بازی‌هایی همچون Modern Combat وجود دارند که گرافیک عالی و بسیار بالا از اولویت‌های آن‌ها به‌حساب می‌آید. اما در دسته‌ی دوم بازی‌های فانتزی‌تری وجود دارند که صرفا گرافیک عالی را یک اولویت نمیدانند و تمرکز خود را روی طراحی فانتزی شخصیت‌ها یا محیط بازی گذاشته‌اند. WarFriends یک بازی آنلاین و اکشن است که در دسته‌ی دوم قرار می‌گیرد و در آن باید یک گروه ضربت تشکیل دهید و به‌صورت آنلاین با گروه‌های دیگر در سرتاسر دنیا مبارزه کنید. این گروه، هم می‌تواند با افراد حقیقی در جهان تشکیل شود و هم می‌تواند به‌صورت هوش مصنوعی باشد که کنترل آن به‌عنوان سرپرست در اختیار شما قرار بگیرد. چالش شما این خواهد بود که آیا می‌توانید با سرپرستی گروه، تیم را در رنکینگ جهانی بالا بیاورید یا خیر.

انجام بازی در چند حالت مختلف امکان‌پذیر خواهد بود. برای مثال در حالت ONLINE WAR شما باید جوخه‌ی خود را تشکیل دهید و به مبارزه با تیم‌های دیگر از اطراف دنیا بروید تا با مبارزه و شکست دادن آن‌ها، امتیاز دریافت کنید و در رنکینگ جهانی صعود کنید. در حالت RAISE AN ARMY شما باید ارتشی از سربازهای شاتگان به دست، هواپیماهای بدون سرنشین و‌... آماده کنید. بازی شامل سلاح‌های مختلفی است و در آن می‌توانید علاوه بر انواع اسلحه، به مواد منفجره و تانک‌ها نیز دسترسی داشته باشید و برای مثال با شلیک به منابع انفجاری، علاوه بر نابود کردن دشمنان صحنه‌های گرافیکی جذابی نیز به وجود بیاورید. همان‌طور که قابل حدس است، انجام این بازی به دلیل خشونت‌های آن برای کودکان زیر ۱۲ سال مناسب نیست. بازی RAISE AN ARMY دارای ۳۰ مگابایت حجم در اندروید (به همراه ۱۶۰ مگابایت دیتا) و ۶۱۰ مگابایت در آیفون است. برای دانلود بازی اندروید و آیفون WarFriends می‌توانید از لینک‌های زیر استفاده کنید.

دانلود بازی

پلی‌استوراپ‌استور

ejarekhodro آفلاین