نماوا

فروش محصولات MSI

آموزش بازی سازی
آموزش یونیتی
آموزش آنریل انجین 4
آموزش گیم میکر
آموزش آنریل معماری
آموزش بلوپرینت آنریل
آموزش
C# در یونیتی

گرافیک سه بعدی
آموزش تری دی مکس
آموزش مایا
آموزش زیبراش
آموزش سینما فوردی
آموزش مودو
آموزش هودینی

گرافیک دو بعدی
آموزش فتوشاپ
آموزش ایلاستریتور
آموزش ایندیزاین
آموزش کورل دراو
آموزش روتوش چهره
آموزش کپتیویت

تدوین جلوه های ویژه
آموزش افتر افکت
آموزش پریمیر
آموزش موشن گرافیک
آموزش جلوه های ویژه
آموزش نیوک
پلاگین افتر افکت

آموزش مهندسی
آموزش اتوکد
آموزش رویت
آموزش آرشیکد
آموزش وی ری
آموزش سالیدورک
آموزش اسکچاپ

آموزش آهنگسازی
آموزش کیوبیس
آموزش استودیو وان
آموزش ایبلتون لایو
آموزش موسیقی متن
آموزش آدیشن
میکس و مسترینگ

موضوع: بازی افسانه های استیکمن

کمک 24
فروش گیفت کارت
#1
6 دي 1396 ساعت 19:14:27 (119 روز پيش)
panel123
تاریخ عضویت:1396/09/16
تشکر کرده: 0
تشکر شده: 0 بار
 بازی افسانه های استیکمن

Stickman Legends – افسانه های استیکمن بازی جدید و سرگرم کننده با طراحی قابل قبول در سبک بازیهای اکشن از استودیوی Zitga Corp برای اندروید است که به صورت رایگان ساعت ها پیش در مارکت بزرگ گوگل منتشر شده و طبق معمول تصمیم بر این گرفته ایم تا در اسرع وقت ان را حضور شما دوستداران بازیهای اکشن و پلتفرمر معرفی کنیم! داستان بازی را اینگونه از زبان سازنده بیان می کنیم: “هنگامی که شیطان دوباره زنده شده و تمام جهان را تحت پوشش خود قرار داد، تاریکی همه جا را فرار گرفته است ؛ در این میان قهرمانی با نام Maika به پا بر می خیزد و برای نجات جهان به تلاش می پردازد! با در دست گرفتن سلاح های قدرتمند به نبرد با شیطان می رود و نیروهای تاریکی را یکی پس از دیگری نابود میکند!” هم اکنون شما در نقش یک بازیکن، به هدایت و کنترل شخصیت اصلی بازی در صفحه ای دو بعدی می پردازید و باید دشمنان و موجودات پیش رو را یکی پس از دیگری سرنگون کنید و برای نجات جهان به تلاش بپردازید! اگر به دنبال یکی از بهترین و زیباترین بازیهای hack and slash اندروید هستید که علی رغم طراحی خوب، گرافیک عالی و صداگذاری هیجان اور دارای گیم پلی اعتیاداور و حجم ناچیزی باشد بدون شک Stickman Legends بهترین انتخاب است!

برای دانلود رایگان به سایت http://www.farsroid.com مراجعه نمایید

تابلو چلنيوم

panel123 آفلاین