نماوا
فروشگاه گیفت کارت
 
بازی تانکی آنلاین
گیمر باش فروش گیفت‌کارت - سریع و ارزان
دیدگاه منتقد Game Informer در مورد Detroit: Become Human: چرا بازی واقع‌گرایانه به نظر نمی‌رسد؟

دیدگاه منتقد Game Informer در مورد Detroit: Become Human: چرا بازی واقع‌گرایانه به نظر نمی‌رسد؟ 

طی نمایشگاه PSX 2017، یکی از بازی‌های قابل تجربه برای بازدیدکنندگان، Detroit: Become Human بود. اخیرا منتقد سایت Game Informer موفق به تجربه مقاطعی از این بازی شده و پس از آن نیز تجربه خود را به اشتراک گذاشته است. در این مقاله می‌توانید تجربه آقای Imran Khan از بازی را مطالعه کنید:

چرا Detroit: Become Human چندان واقع‌گرایانه به‌نظر نمی‌رسد؟

هر کدام از نمایش‌های Detroit: Become Human باعث تشدید نگرانی‌ها در مخاطبان می‌شود. بسیاری اعتقاد دارند که آقای "دیوید کیج"‌ که معمولا نویسندگی و کارگردانی عناوین با ژانرهای روایی دیگری را به عهده داشته ممکن است توانایی خلق عنوانی با موضوع اندرویدها و پس‌زمینه کاملا علمی تخیلی را نداشته باشد. با Detroit، کیج در حال تغییر دادن پایه و اساس اندرویدها است که معمولا در داستان‌های خیالی برای بهتر کنایه زدن به مسائلی مانند نژاد و یک شهروند دست دوم بودن استفاده می‌شوند. این برای آقای کیج فرصتی است تا ثابت کند این انتقاد‌ها غلط هستند.

ما دموی Detroit را در PSX 2017 بازی کردیم. این دمو شامل دو سناریو می‌شد، که سناریوی اول یک موقعیت گروگان‌گیری بود که در مراسم نیز به نمایش گذاشته شد. هدف این دمو نشان دادن شاخه‌های مختلف روند داستان بازی بود. در یکی از صحنه‌ها، شخصیت "کانر" که یک اندروید مذاکره‌کننده بود، ماموریت یافت که دختر کوچکی را از دست یک اندروید که از کنترل خارج شده بود نجات دهد. "کانر" به محل حادثه رفته و بازیکن باید روند پیش‌روی را انتخاب کند.

اولین ماموریت شما این است که با کاپیتانی که این بحران را مدیریت می‌کند صحبت کنید. با این حال که می‌توانید مستقیم به پیش او بروید، قادر هستید سرنخ‌های مختلفی جمع‌آوری کرده تا اطلاعات بیشتری از مهاجم بدست آورده و شانس خود را برای برنده شدن در مذاکره افزایش دهید که بصورت نواری برروی صفحه مشخص است. تنها برخی از اشیاء داخل اتاق قابل بررسی هستند و سایر آن‌ها نوار قرمزی دور خود داشته که شما را که یک اندروید هستید تا زمانی که با کاپیتان صحبت نکردید، از بررسی آن‌ها منع می‌کند.


زمانی که با کاپیتان صحبت کنید، او اندرویدها را ذلیل شمرده و اظهار می‌کند که به شدت نیاز دارد آن دختر نجات پیدا کند، حتی اگر این مجبور به کار کردن با یک اندروید شود. اگر شما از او سوالاتی ساده مانند اسم مهاجم یا دلیل رفتار او را بپرسید به شما جواب درستی نداده و تنها اهمیت نجات دختر را متذکر می‌شود.

اولین جایی که با واقع‌گرایانه بودن انتخاب‌های بازی خدشه وارد می‌کند این است که اگر نجات دختر تا این حد مهم است چرا از جواب دادن به این سوالات ساده ممانعت می‌کنند؟

بعد از آن "کانر" یا می‌تواند بطور مستقیم به سمت در رفته و با گروگان‌گیر صحبت کند یا به مکان‌های جدیدی که قابل بررسی هستند برود. علیرغم اینکه کاپیتان به شما می‌گوید هر ثانیه اهمیت دارد، شما آزاد هستید در حالی که تایمری نامرئی در حال شمردن است هر کاری بکنید. سرنخ‌ها را بررسی کرده، علیرغم ممنوع بودن برای شما، سلاحی برداشته، فقط یکجا ایستاده و دیگر کار‌ها. انتخاب با شماست. بررسی اتاق دخترک علاوه بر مشخص کردن اسم آن اندروید، مشخص می‌کند که این اندروید رابطه‌ی خوبی با خانواده نداشته است.

اگر زمان شما تمام شود، کاپیتان به سراغ "کانر" آمده و می‌گوید که او باید هرچه سریع‌تر داخل برود. در همان لحظه من در حال نگاه کردن به یک سرنخ مهم بودم که علیرغم نگاه مستقیم من به آن، وارد فایل سرنخ‌هایم نشد. من بطور کامل صحنه‌ی جرم را بازسازی نکردم تا متوجه شوم تبلت پدر دخترک کجا افتاد ( علیرغم اینکه مشخص بود تبلت کجا افتاده است). کانر اشاره می‌کرد که این تبلت بسیار مهم است اما با این حال بدون داشتن دو سرنخ مهم وارد محل مذاکره شدم.

صحنه‌ی تقریبا پرهیجان و وخیمی است. کانر با دانیل (آن اندروید گروگان‌گیر) صحبت کرده و سعی در آرام کردن او و استفاده از سرنخ‌های موجود در آپارتمان داشته در حالی به آرامی به او نزدیک می‌شود. با توجه به جواب‌های شما شانس موفقیت کم و زیاد می‌شود که اگر در نهایت به 100 درصد برسد دانیلدختر را رها خواهد کرد.

اما نکته مهم در این است که به هر حال پلیس به دانیل شلیک می‌کند و هیچ‌کدام از این کار‌ها اهمیتی نخواهد داشت، چون عملا شما نمی‌توانید او را نجات دهید و تنها کاری که می‌توانید بکنید نجات دخترک است.

دموی دیگر در Paris Games Week صحنه‌ای را با اندرویدی به‌نام "کارا" به نمایش می‌گذارد. "کارا" یک روبات خدماتی است که برای فردی مست و ناراضی از زندگی خود غذا می‌پزد و اتاقش را تمیز می‌کند. علیرغم اینکه این فرد به شدت از اندرویدها متنفر است، او به کارا برای خدمات خانگی‌اش نیاز دارد (خانه‌ای که شبیه به خانه‌ی "ایتان مارس" در Heavy Rain است) چون خود این شخص نه تمایل به انجام این‌کار دارد و نه در حالت همیشه‌مستی خود از لحاظ روانی قادر به انجام این‌کار می‌باشد.

اولین ماموریت Kara سرو شام است که با آوردن دو بشقاب اسپاگتی برروی میز شام آن‌را به عمل می‌رساند. ماموریتی ثانویه وجود دارد که در آن باید چراغ‌هایی که در رابط‌ کاربری کارا مشخص شده‌اند را روشن کنید که کمی پیدا کردن این چراغ‌ها در این اتاق وقت می‌برد. مرد، در نهایت مرا بدلیل روشن نکردن چراغ‌ها سرزنش کرد و این درحالی بود که Kara دقیقا روبروی کلید چراغ ایستاده بود که باعث می‌شود با خود بگویم که این فرد فکر می‌کرد من با آن‌جا ایستادن قصد چه‌کار دیگری را داشتم!

من به طبقه‌ی بالا دویدم، سلاح این پدر خبیث را گرفته و آن‌را به سمت او نشانه گرفتم. دموی قبلی‌ که بازی کردم برایم مشخص کرده بود که اندرویدها حق ندارند تحت هیچ شرایطی سلاح بدست بگیرند اما Kara برنامه‌نویسی خود را شکست داد پس گرفتن سلاح با عقل جور در می‌آمد. او تفنگ را به سمت پدر نشانه گرفت و به او گفت از کتک‌ زدن دخترش دست بردارد که در این نقطه، مرد کارا را مسخره کرده چون اندرویدها بدلیل برنامه‌نویسی‌شان قادر به کشتن انسان‌ها نیستند و تفنگ را از دست او پرت می‌کند.

بعد از آن شاهد صحنه‌ی نبردی هستیم که شامل تعداد زیادی QTE بهم‌ریخته می‌شود. علامت‌هایی که برروی صفحه ظاهر می‌شدند تنها دکمه‌ها نبوده و حرکت آنالوگ‌ها‌ و حتی حرکات مختلفی با کنترلر نیز بودند. تمامی آن‌ها شبیه به هم بنظر می‌رسیدند که باعث می‌شد متوجه شدن تفاوت بین علامت حرکت دادن آنالوگ‌ها و علامت حرکت‌های مختلف در آن موقعیت سخت شود.

بعد از شکست در QTEها، از دست پدر خلاص شده و کارا و دختر کوچک با اتوبوسی فرار می‌کنند. بدون توجه به زمینه‌ی این سناریو، من بیشتر از اینکه کنجکاو شوم چه قرار است اتفاق بیفتد، متعجب بودم.

جلوه‌های بصری Detroit: Become Human شگفت‌انگیز بوده و موسیقی موجود در دموها قطعا بلندپروازانه است اما ترس‌های من در رابطه‌ با نویسندگی سناریوها هنوز آرام نگرفته‌اند. حتی بدون در نظر گرفتن مقیاس داستان بازی، هر صحنه‌ و دیالوگ با اجرا و ارائه بعضا غیرمنطقی خراب شده‌اند که اگر این ویژگی‌ها برای پایه‌ و اساس دادن به داستان بازی موردنیاز هستند، ممکن است مشکل‌ساز باشد.

Detroit: Become Human در سال 2018 بصورت انحصاری برای PS4 منتشر خواهد شد.

مترجم: امیرشایان بالایی

نوشته شده در: 23 آذر 1396
دسته: مطلب متفرقه
این ویدئوها رو دیده‌اید؟
  • Detroit Become Human Trailer - E3 2017
  • Detroit: Become Human - PGW 2017 Gameplay Trailer
  • Detroit: Become Human
 
 
 
ثبت دیدگاه
 
جهت ثبت دیدگاه باید سه روز از ثبت نام شما گذشته باشد.
 

میتونه شاهکاری باشه
من به شخصه منتظرم نظر دیگران هم اصلا اهمیت نداره
RealFlow من از بخش انلاین بازی انتقاد کردم اصلا هم از نظرم پشیمون نیستم .بازی رو اگه بخوای تنهایی بازی کنی خیلی هم عالیه نه اگه بخوای با دوستت بازی کنی مسابقه هارو invite friend نداره کلا و من به عنوان کسی که همه بازی های انلاین رو با دوستام انجام میدم خوشم نیومد .
BigBoss1984
عزیز همین بازی ای که شما ازش نام میبری شکست سختی خورد و منتقدین هم به شدت زدنش شما هم خارفن سونی هستی و اینگونه سخن میگویی حالا اینکه بازی انالیز کردن داره خیلی برای یک بازی کمه باید خیلی بیشتر از اینها باشه همه چیز دست به دست هم میده تا با بازی بیشتر تماشا کردن باشه تا بازی کردن به عبارتی گیم پلی بازی نمیکشه و کم میاره
باو اخه هر کسی که نمیدونه و نمیفهمه بازی کیج چیه ،باران شدید چیه
مثله همین رئال یه تفنگ بده دستش بدو و تیر بزنه و خوشحالی کنه،
دیگه یه ارکیده کودکانه خنده دار مثله فورزا که رئال این حرفا رو نداره ،هر وقت بازیت انقدر ارزش داشت که توش گواهینامه واقعی بدن و بازیت زیر نظر فدراسیون جهانی اتومبیل رانی بود بعد بیا درباره گرن سرورت صحبت کن
بعدشم هر وقت دیدی داوود جونت داره میسوزونتت اب بریز زودی خنک میشی
http://s9.picofile.com/file/8314366426/Ultra_meta_sony_UP.jpg



این عکس رو حتما ببینید با تی وی 40 50 اینتج تون ببینید در یک مکان خلوت تا کسی از محتوای این تصویر با خبر نشه چون واقعیت ها برملا میشه. هر سخن از ریسینگ هست نام فورزا میدرخشد.
شامل تعداد زیادی QTE بهم‌ریخته می‌شود. علامت‌هایی که برروی صفحه ظاهر می‌شدند تنها دکمه‌ها نبوده و حرکت آنالوگ‌ها‌ و حتی حرکات مختلفی با کنترلر نیز بودند. تمامی آن‌ها شبیه به هم بنظر می‌رسیدند که باعث می‌شد متوجه شدن تفاوت بین علامت حرکت دادن آنالوگ‌ها و علامت حرکت‌های مختلف در آن موقعیت سخت شود.
این موارد در تمامی بازیهای کیج هست!! البته تاریخه کاری داوود کیج نشان داده که هیچوقت متای ارزشمندی نگرفته!! منتقدین هم از عناوینش دلخوشی ندارن. بحدی که در مجله ... از جمله سبک دیوید کیجی و qte ها و د مه زنی ها یاد میکنند ....
حالا اینقدر سونی سونی و دواوود کیج میکنید چند این سونی و داوود کیج هم جایز و خطا هستند مقدس و معصوم و ممسلمان هم نیست ن و به بازار آزاد و Greedy is good هم اعتقاد د ارن کاپیتالیسم رو هم ایمان دارن بهش . یادمان نرفته که چند هفته پیش اون مرده کارمند ناتی داگ چه ادعائی کرد هبود که مورد تج. وز قرار گرفته و الان روش شده منتشر کنه که موج اعترافات تجاو.. شده های هالیوود و صنعت گیم هست!!! سازنده گران توریسمو گفته بود که برای هر ماشین 6 ما وقت گذاشتیم!!! :/ یا خدا!!! یک خودرو ماشین مدلینگش در 6 الی 9 ساعت انجام میدم من و همه ی گرافیست های حرفه ای و متریال و رنگی و نور و .... کلا 12 ساعت همه کل طراحی چطور این گران توریسمو در 6 ماه یک ماشین رو طراحی گرده؟!!! حالا خیلی بخوایم سخت بگیریم و مدل ماشین رو بهینه و لوو پولی کنیم 2 یا 3 یا در فرض محال میگیم یک هفته ولی اینکه برای یک ماشین 6 ماه وقت گذاشتم دیگه خیلی د ورغ 13 هی هست!!! خب معلومه دیه ولی فنایی داشت هباشند که به اوردر و درایو کلابو گران توریسمو و دیوید کیج بهترینو اسطوره بگن همچین دروغ های میگن که هر ماشین گران توریسمو 6 ماه وقت گذاشتیم!! 200 تا ماشین داره اونوقت چند تا طراح برای 200 ماشین داشتن و هر ماشینم 6 ماه وقت برده!!! لول
مشاهده 1 پاسخ دیگر

s1107 بلاگ‌‌ نویس برتر 10 امتیاز 23 آذر 96، 23:09

آرزو به دلم ماند توی یه تیتری اسم دیوید کیج رو ببینم ، اما موج منفی در متن پست و کامنتها نباشه ...

هنوز بازی نیامده ، نسخه ش رو پیچیدن ، وای به روز انتشارش ...

خدا اول به دیوید کیج صبر بده ، دوم به ما طرفدارانش ...
برخی دوستان چنان منتقدین و افراد مدیا ها رو گنده کردن انگار نابغه و کار آفرین یا هنر مند هستند و معصوم ترین افراد جامعه هستند منتقد کی؟ الان میلیون ها منتقد سینما و بازی هست که یک شغل در طبقه متوسط از لحاظ علمی و اجتماعی در کشور های اروپایی و آمریکایی مشغول کار در انواع رسانه ها هستند
حال اون که با یه مثال ساده خود شما دوستان زیر سوال میبرم. شما راحت به کوجیما و کیج بابت بازی هاشون بد بیراه میگفتید. حال اون که همین دیوید کیج و کوجیما نتنها تحصیل کرده نتنها هنرمند بلکه کارآفرین هستند و ده ها بار ادمهای مهم تری از یه نویسنده یه مدیا گیم هستند خب یه مثال ساده میزنم
Mgs 5 هشتاد درصد بچه های این سایت میکوبند در حالی که متا 93 داره
دلیلشون هم ناقص بودن بازی هست که اکت آخر مشخص نیست. نظر شما سه حالت داره
الف - بازی عالی نیست منتقدها اشتباه کردند
ب_ بازی عالی نیست و ناقص منتها به خاطر نامردی کونامی نمره بالا دادن پس منتقد ها مقدس نیستند و نا عدالتی در حق بقیه بازی ها کردند
ج_ بازی عالی و منتقد ها نمره درستی دادن و شما ها در اشتباه و کامل بازی درک نکردید و دنبال ایراد هستید ( این البته نظر من در مورد بازی)
حال باز گردیم به منتقد هایی که سالها با گیم تریلر و هیت داوری متفاوت vga برگذار میکرد و متا بالا برابر با گرفتن جایزه سال بود اما سر همین mgs5, uncharted اقای کلی که با برشکستگی gt و با کنسرت گذاشتن سال 2012 با اون مراسم احمقانه شروع کرد این دوسال ترجیح داد عناوین متا پایین ببرند اما امثال دوبار ه برگشت به سنت گذشته خخخخخ
نتیجه کلام: یک یا دو یا سه منتقد ( نشریه) حرفش حجت نیست بلکه مجموع افکار که می تونه قابل اتکا باشه

"یک یا دو یا سه منتقد ( نشریه) حرفش حجت نیست بلکه مجموع افکار که می تونه قابل اتکا باشه"
دقیقا پس نیایم یک منتقد رو منفجر کنیم به خاطر نظرش و بگیم ای کیوش زیر 70 هست نظرشو بشنویم و کلا هم زیر سوال نبریمش
MOSI GAMER
این جا بخش نظراته انتظار داری چی کار کنیم؟
#با ادب باشیم
Benranger عزیز مجبورم از یه ضرب المثل دیگه استفاده کنم
ُبرِش کم محلی تیزتر از شمشیر است
پس بیخیال دوست من
در مورد iq هم منظورم احمق جلوه دادن ایشون نبود منظور من که شاید درست متوجه نشدید متوجه نشدن موضوعی واضح از روی عمد برای نقد بود
اول اینکه واضح بود پلیس Antagonist حداقل برای آندروید هاست
دوم اینکه شاکی بود چرا اندروید اخرش میمیره در حالی که شاید زنده موندن اندروید نیاز به تغییر
زمینه داستانی باشه که با بودجه و حجم نسل هشتم این محتوا قابل دسترس نباشه و شاید هم از قصد مثل خیلی ها تغییراتی در نسخه دمو گذاشتن تا بازی اسپویل نشه
مشاهده 3 پاسخ دیگر
حرفش تاحدودی درسته. این بازی ایدش جوریه که سناریو نویسی یکم پیچیده هست براش و امکان وجود حفره های داستانی وجود داره. فقط امیدوارم عجله ای برای ساختش نباشه من که خیلی امیدوارم به این بازی...
این منتقد عزیز ما کلا در حال شکست خوردن بود تو بازی
قدرت سونیه هیچ کاریشم نمیشه کرد
فورتنایت بتل رویال بازی میکنیم کسی بود ادد کنه Farshadfido
اول برو تو ویکیپدیا داوود کیج رو سرچ کن بعد تو متاستریک متاهای داوود کیج رو ببین بعد بیا قدر ت پاور پاور کن!! حالا یه آنچارتد و لس آس دارید هی پاور پاور میکنی گران توریسمو تونم دیدیم حتی فنای خود سونی هم از گران توریسمو و بیوند تو سولز دیوید کیج به شکوه آمده بودن ....

http://s9.picofile.com/file/8310149826/Comment.JPG

اینو حتما ببین...