با سلام به شما دوستان گرامی. امروز داشتم می سرچیدم که به این تریلر برخورد کردم. نمی دونم تریلرهای Hitman Absolution رو دنبال می کنید یا نه. ولی اگر تاپیک
رو دیده باشید و تریلر مربوط به اون رو دانلود کرده باشید با گروه The Saints (راهبه ها) آشنایی دارید.
این گروه از جمله گروه های خطرناکی بود که برای قتل Hitman فرستاده شده بود و در مأموریت خودش ناموفق بود. در این تریلر بسیار جذاب و باحال شما با اعضای این گروه آشنا می شید و در پایان تریلر می فهمید که هیتمن هنوز که هنوزه از شر این گروه خلاص نشده!
متن پنهان:
رهبر این گروه زنده هست و مطمئنا در آینده حال هیتمن رو می گیره!
در این تریلر شما با اعضای این گروه آشنا می شید و پیام اصلی این تریلر رو هم در آخر تریلر می گیرید(پیام اصلی داخل متن مخفی موجود هست!) مشاهده ی این تریلر زیبا رو به تمام طرفداران سری هیتمن توصیه می کنم. تریلر رو خودم آپلود کردم. از طریق لینک زیر می تونید اقدام به دانلود نمایید:
این تریلر همین دیروز فکر کنم منتشر شده باشه! من هم جایی توی پردیس گیم قبل از ایجاد تاپیک خودم، مطلبش رو ندیدم. اگه می شه لینک بدید تا تاپیک یا پست مربوطه رو ببینم. در هر حال حجم این ویدئو رو خودم پایین آوردم و کیفیتش هم حفظ شده. برای کسانی که اینترنت خفن ندارن واسه دانلود خوبه.
FIVE SEVEN نوشته: آره زنده ست من فکر کردم مرده بود
احتمالا باید نقش مهمی توی داستان بازی داشته باشه. اگرنه که ان قدر تریلر ازش بیرون نمی دادن!
If I'm killed by the questions like a cancer Then I'll be buried in the silence of the answer by MYSELF *from LinkinPark*
1 کاربر از Ahmadreza SDN بابت این پست تشکر کرده است.
E M I N E M نوشته: حداقل خوبه شما توضیح دادین وگر نه این تریلرو در تاپیک مخصوصش قرار دادم. ولی لطفا اگه میخواین تریلر بدون توضیح بذارین اول این لینک رو چک کنید بعد بذارید.
درسته. البته اصولا من همیشه تریلرها رو خودم آپلود می کنم و حجمش هم کم می کنم و کیفیتش هم تنظیم می کنم تا برای دانلود همه قابل استفاده باشه. دفعه دیگه حتما لینک شما رو هم چک می کنم و اگه نبود، می ذارم! ولی در کل به نظرم اگه برای تریلرهای مهم تر، تاپیک جدا زده بشه بد نیست. به خصوص که حجم ویدئو رو هم پایین آوردم.
ممنون.
If I'm killed by the questions like a cancer Then I'll be buried in the silence of the answer by MYSELF *from LinkinPark*
2 کاربر از Ahmadreza SDN بابت این پست تشکر کرده اند.