شاتل‌لند - گیم‌سنتر

فروش محصولات MSI

آموزش آنریل انجین 4آموزش آنریل انجین 4 UE4

آموزش بازی سازی اندرویدآموزش بازی سازی اندروید

آموزش گیم میکر استودیوآموزش گیم میکر استودیو

آموزش سی شارپ یونیتیآموزش سی شارپ یونیتی

آموزش یونیتی سه بعدیآموزش یونیتی سه بعدی

آموزش یونیتی دو بعدی Unity2Dآموزش یونیتی دو بعدی Unity2D

آموزش واقعیت مجازی یونیتیآموزش واقعیت مجازی یونیتی

موضوع: تاپیک رسمی بازی "The Elder Scrolls V Skyrim"

گارانتی کنسول‌های بازی
فروش گیفت کارت
دانلود فیلم و سریال - مدیاسیتی
فروشگاه اورجینال کی
#1
25 دي 1393 ساعت 20:30:43 (967 روز پيش)
PouriiiA
iS CominG
تاریخ عضویت:1393/08/05
تشکر کرده: 0
تشکر شده: 65 بار
احساس امروزم:
خجالتی

 pc 
 تاپیک رسمی بازی

به نام خدا

توجه : 

هیچ گونه سوال یا اسپم رو بین پست های من قرار ندیدن که حاشیه بشه و باعث بهم ریختگی تاپیک بشه سوالات در خصوصی بگین من هم در خصوصی جواب میدم البته اگه جواب سوالتون در همین تاپیک نباشه.

ضمنا تمامی پست ها و نوشته های این تاپیک از شخص خود من هست و از جایی کپی نشده مگر جاهای جزئی که منبع هم ذکر شده... !

اگر عکس ها نمایش داده نشدند با چند رفرش حتما نمایان میشن ...

تاپیک رسمی بازی : The Elder Scrolls V: Skyrim 

عکس از تمامی مراحل بازی 
توضیحات و راهیابی بازی
اشتراک گداری سبک بازی خودم
معرفی مود های بازی
معرفی آپدیت ها و DLC ها
و...

مقدمه :

الدر اسکورولز ۵: اسکایریم (به انگلیسی: The Elder Scrolls V: Skyrim) یک بازی ویدئویی به سبک اکشن نقش آفرینی و جهان بازاست که توسط استودیوی بازی بتزدا ساخته شده و شرکت بتزدا سافت‌ورکس آن را برای پلی‌استیشن ۳، ایکس‌باکس ۳۶۰، و ویندوزمنتشر کرده است. اسکایریم پنجمین قسمت در سری بازی‌های الدر اسکورولز و بعد از نسخه الدر اسکورولز ۴: آبلیویئن است. این بازی در یازدهم نوامبر سال ۲۰۱۱ انتشار یافت و توانست بهترین بازی سال از طرف بسیاری از سایت‌ها مانند گیم‌اسپات شود. داستان اصلی بازی حول محور شخصیتی است که تلاش می‌کند خدای اژدهایان Alduin را که پیشگویی شده قرار است دنیا را نابود سازد، شکست دهد. وقایع اسکایریم دویست سال بعد از آبلیویئن و در دنیایی ساختگی به نام اسکایریم رخ می‌دهد.

اسکایریم یک موفقیت تجاری بود و نقدهای مثبتی از منتقدین دریافت نمود و توانست در ۴۸ ساعت اولیه انتشار، ۳.۵ میلیون نسخه به فروش برساند. همچنین در هفته اول ۷ میلیون نسخه روانه بازار نمود که نصف این مقدار در دو روز اول به فروش رسید.

منبع : ویکی پدیا

مشخصات بازی :

 سبک بازی : اکشن - نقش آفرینی 

ناشر بازی : Bethesda Game Studios

سازنده بازی : Bethesda Softworks

پلتفرم : PC - Xbox360 - PS3

رده بندی سنی : 16 سال به بالا

تاریخ انتشار : 11 نوامبر 2011

قابلیت مولتی پلیر : خیر

قابلیت آنلاین : بله

سیستم مورد نیاز بازی :

حداقل سیستم مورد نیاز:

OS: 7/Vista/XP PC (32 or 64 bit)
CPU: Dual Core 2.0GHz or equivalent processor
RAM: 2 GB
HDD: 6 GB
Graphics: 512 MB card

سیستم پیشنهادی:

OS: Windows 7/Vista/XP (32 or 64 bit)
CPU: Quad-core Intel or AMD CPU
RAM: 4 GB
HDD: 6 GB free disk space
Graphics: 1 GB Graphics Memory

این تاپیک رو طبق قولی که قبلا هم داده بودم و به دلایلی یکم دیر شد. همونطور که بالا گفتم تو این تاپیک راهیابی رو با عکس و توضیح از اول تا اخر سعی دارم بزارم. البته تاپیک های دیگه هم هستند که این با همشون فرق داره اما چه فرقی ؟ فرقش اینه که ضمن راهیابی سبک بازی خودم به اشتراک گذاشته میشه و همینطور عکس های جالبی که از محیط بازی گرفته میشه رو میتونم بزارم که دوستان استفاده کنن. حالا  شاید دوستان بگن بازی یه خورده قدیمیه و شاید همه بازی کرده باشن در جواب بگم این بازی به هیچ عنوان قدیمی نمیشه و هنوزم که هنوزه دارن براش مد های زیبایی میزنن که روز به روز بهتر میشه و مراحل جدید اضافه میشه و گیم پلی بازی که عالی هست عالی تر میکنه. و البته هنوز هم رمز و راز هایی داره که تمومی نداره کمتر کسی هم هست که بازی کرده و خوشش نیومده چون بازی که از همه لحاظ عالی هست منم تصمیم گرفتم براش تاپیک بزنم. 

توجه کنید لطفا :

1. اول از همه از مدیران خواهش میشه تاپیک رو با تاپیک های مشابه ادغام نکنن چون با همشون فرق داره که بالا توضیح دادم پیشاپیش ممنون از مدیران ;)

2. هیچ گونه سوال یا اسپم رو بین پست های من قرار ندیدن که حاشیه بشه و باعث بهم ریختگی تاپیک بشه سوالات در خصوصی بگین من هم در خصوصی جواب میدم البته اگه جواب سوالتون در همین تاپیک نباشه.

3. اگر از عکس یا مطلبی خوشتون اومد میتونید با دکمه های مخصوصه خودش انجام بدین تا اسپم نشه.

4. اگر از تاپیک استقبال نشه با عرض شرمندگی ادامه نمیدم چون خودتون میدونید زحمت زیاده با عکسم بخوای توضیح بدی که دیگه خودتون تصور کنید.

5. تاپیک آروم آروم جلو میره چون منم وقتم کمه سریع به روز نمیشه و ممکنه چند روزی طول بکشه پس صبر داشته باشین .

...

خوب برای مقدمه همین کافیه به زودی کار اصلی شروع میشه :)

PouriiiA آفلاین
 نقل قول 
13 کاربر از PouriiiA بابت این پست تشکر کرده اند.
BLACK LION , sam commando , ps34 , GOLD PHONEIX , arman79714 , amir65 , Benjamin Barker , UN4GIV3N , mani mms , mostafa_m609 , amirfifa , miniod , salamatism 
#2
25 دي 1393 ساعت 21:48:58 (967 روز پيش)
PouriiiA
iS CominG
تاریخ عضویت:1393/08/05
تشکر کرده: 0
تشکر شده: 65 بار
احساس امروزم:
خجالتی

 pc 

 توصیه های من در مورد بازی :

1. که به هیچ عنوان از رمز ها در بازی استفاده نکنید چرا که بازی به حدی براتون خسته کننده و عادی میشه که زده میشین. حیفه بازی به این قشنگی رو با رمز و این جور چیزا بازی کرد.

2. دوم اینکه اگر مد برای بازی دانلود میکنید سعی کنید سایت معتبر و مد ها بدون مشکل باشن که درون بازی مشکلی پیش نیاد. برای مثال سایت نکسوس مد میتونه سایت خوبی باشه.

3. سعی کنید بازی که میخرید نخسه Legendary باشه. این نخسه همراه اخرین آپدیت بازی که ورژن 1.9 هست و همینطور 3 دی ال سی DawnguardDragonborn. HearthFires که هر کدوم از این دی ال سی ها امکانات جالب و سرگرم کننده به بازی اضافه میکنن. اگه نخسه ذکر شده در بالا رو نتونستید بگیرید که باید آپدیت و دی ال سی ها رو از سایت های بازی دانلود کنید اما روش اول توصیه میشه که بدون مشکل هست.

4. در نصب مد ها و حتی خود بازی دقت کنید که بدون اشتباه نصب کنید که مشکلی پیش نیاد.

فعلا همین ها هست در ادامه اگر باز یادم اومد اضافه میکنم ;)

PouriiiA آفلاین
 نقل قول 
10 کاربر از PouriiiA بابت این پست تشکر کرده اند.
ps34 , arman79714 , amir65 , UN4GIV3N , amir_star206 , mostafa_m609 , Gost Daed , amirfifa , crysis75 , wakashizuma 

#3
25 دي 1393 ساعت 22:10:06 (967 روز پيش)
PouriiiA
iS CominG
تاریخ عضویت:1393/08/05
تشکر کرده: 0
تشکر شده: 65 بار
احساس امروزم:
خجالتی

 pc 

تو این پست لیست مود ها + آپدیت + دی ال سی ها رو میزارم : (آپدیت دائم)

آپدیت :

آخرین آپدیت بازی ورژن 1.9.32

دی ال سی ها :

1.Dragonborn

این دی ال سی یک جزیره و همینطور چندین آیتم و سلاح همینطور جادو و شخصیت به بازی اضافه میکنه و همین طور قابلیت سوار شدن بر اژدها رو اضافه میکنه.

2.Dawnguard

این دی ال سی شخصیت ماموریت آیتم و سلاح و ... به بازی اضافه میکنه که بسیار بازی رو جذاب میکنه.

3.Hearthfire

این دی ال سی که از همه جالب تر هست امکان خرید خانه آماده و یا خرید زمین برای ساخت خانه و همچنین پذیرفتن سرپرستی 2 بچه رو به بازی اضافه میکنه.

مد ها : مطمئنا بازی با این مد ها جالب تر میشه !

اول اینکه بگم پیش نیاز همه مد ها 2 تا مد اصلی هستند که حتما باید نصب کنید تا مد های دیگه کار کنن.

مد های پیش نیاز :

1. SKYUI : تغیر منو ها و باکس های بازی که نصب کنید میفهمید خودتون.

2. SKSE : این همه مدی هست که با وجود این بقیه مود ها Run میشن و اگه نصب نباشه مد ها کار نمیکنن.

مد های کاربردی و خوب : 23 مد 

1. Apachi Sky Hair : این مود پک موهای مختلف هم برای زن و هم برای مرد به بازی اضافه میکنه.

2. Enhanced Blood Textures : این مود خون رو به بازی اضافه میکنه با نصب این شما با ضربه به دشمنان میتونید ریختن خونشونو تماشا کنین که از بین نمیره و طبیعیه.

3. A Quality World Map : نقشه بازی رو سه بعدی میکنه و همه جاده ها و کوه ها و ... در نقشه بهتر و کامل تر مشاهده میشن.

4. WATER - Water And Terrain Enhancement Redux : تکسچر های آب رو بهتر و با کیفیت تر میکنه و آب طبیعی تر میشه.

5. UFO - Ultimate Follower Overhaul : این مد تعداد فالور های شما یا همون بادیگارد و دنبال کننده های شما رو از 1 نفر به 15 نفر افزایش میده یکی از بهترین مد هاست.

6. Wet and Cold : از اسمش معلومه کاراکتر شمت سرما و گرما رو احساس میکنه مثلا اگر در سرمای زیاد بمونید میمیرید و ...

7. TouringCarriages : کالاسکه سوار شدن رو طبیعی میکنه و جالبه.

8. The Eyes Of Beauty : چشم های کاراکتر شما رو طبیعی تر میکنه و رنگ چشم های زیادی به بازی اضافه میکنه.

9. The Dance of Death : رقص مرگ که وقتی شما دشمنانتون رو میکشید صحنه هایی اضافه میکنه

10. Sofia : یک فالور خوب وفادار و زیبا به بازی اضافه میکنه که مطیع دستورات شماست.

11. Skyrim Spell Effects : تاثیرات رو در بازی اضافه میکنه بدون این مد مثلا یکی بسوزه اصلا معلوم نیست جنازش سالم میمونه اما با نصبش جنازه کاملا میسوزه.

12. RealisticNeedsandDiseases : نیاز ها و بیماری رو به بازی اضافه میکنه . مثلا اگر چند روز اب یا غذا نخورید میمیرید. اگر غذای مونده یا آب رودخونه بخورید مریض میشید.

13. RaceMenu : خیلی وست دارن وسط بازی نژاد با قیافه کاراکترشونو عوض کنن با این مد راحت این کارو انجام بدید.

14. Lanterns Of Skyrim : دقت کردین شب های اسکاریم چه تاریکه بدون هیچ چراغی ؟ این مد تو تمام جاده ها چراغ های اضافه میکنه.

15. Jobs of Skyrim : اگه بدون رمز بازی میکنید و موندید چطور پول در بیارید این مود رو بگیرید. مثلا در آهنگری های شهر کار میکنید یا در مسافرخانه ها و ...

16. Frostfall : این مد جالب مخصوص ماجراجویی هست. شما اگر در طول ماموریت به شب بخورید یا سرما و ... میتونید جایی استراحت کنید چادر بزنید غذا درست کنید و ...

17. Footprints : مثلا رد پاهاتون تو برف باقی میمونه یا از دهنتون موقع سرما بخار در میاد.

18. Drinking Fountains of Skyrim : در برخی مکان های بازی شیر های آب خوردن اضافه میکنه تا تشنه نمونید.

19. Deadly Combat : جنگ ها رو واقعی تر میکنه مثلا اگر به دستی که دشمن باهاش سلاحشو گرفته ضربه بزنید سلاحش میوفته و ...

20. WARZONE : در نقشه جنگ های حماسی اضافه میکنه بین دو گروه امپریال ها و شورشی ها.

21. Convenient Horses : مود تنظیمات اسب مثلا میتونید تنظیم کنید که اسبتون اصلا نمیره یا دنبالتون بیاد نجنگه و حتی زره اسبتونو عوض کنید سرعتشو بیشتر کنید و ...

22. Cloaks of Skyrim : شنل هایی به بازی اضافه میکنه که خیلی جالبن.

23. Bounty Gold : میتونید برای هر ماموریت کشتن افراد از پادشاه ها پول بگیرید.

 ... ادامه دارد !

دوستان اگر مدی جالب به نظرتون رسید در پیغام خصوصی بگید با اسم مد من بزارم که ایکی اسپم نشه.

 معرفی سایت های مفید : 

1.برای کسب اطلاعات در مورد همه مسائل بازی مثل : شخصیت ها نژاد ها ماموریت ها و همه چیز به سایت Wiki Skyrim مراجعه کنید.

2. برای دانلود آپدیت و دی ال سی ها و مد های بازی به سایت های : Game Iran و Nexusmods مراجعه کنید.

 و بازم مرجع خوب دیدم معرفی میکنم... ;) 

PouriiiA آفلاین
 نقل قول 
12 کاربر از PouriiiA بابت این پست تشکر کرده اند.
arman79714 , E M I N E M , amir65 , UN4GIV3N , KING_DARKNESS , mani mms , amir_star206 , AMIR KHALVAT , mostafa_m609 , amirfifa , crysis75 , miniod 

#4
26 دي 1393 ساعت 01:02:01 (967 روز پيش)
PouriiiA
iS CominG
تاریخ عضویت:1393/08/05
تشکر کرده: 0
تشکر شده: 65 بار
احساس امروزم:
خجالتی

 pc 

خب حالا وارد جزئیات بازی میشیم.

شاید بگید اصلا داستان بازی چی هست ؟ 

داستان از اونجا شروع میشه که Alduin خدای اژدها طبق پیشگویی ها میخواد دنیا رو نابود کنه و همینطور نسل بشر رو از ریشه نابود کنه. که شخصیت بازی باید جلوی این امر رو بگیره برای همین به دنیای خیالی اسکاریم وارد میشه. بازی شروع میشه و در شروع شما و چندین سرباز شورشی (Stormcloaks) و رهبر شورشیان (Ulfric Stormcloak) توسط امپریال ها (Imperial) به رهبری General_Tullius دستگیر شدین و برای گردن زدن و اعدام به روستای Helgen برده می شوید. وقتی به آنجا میرسید از روی لیست اسم شورشی ها رو میخونند یکی یکی وقتی به شما میرسه باید شکل و شمایله خودتون نژاد و اسم برای خودتون انتخاب کنید. بعد ساخت شخصیتتون امپریال ها میبینن که اسمتون تو لیست نیست و فرمانده امپریال ها به یکی از سربازا Hadvar میگه که لیست رو فراموش کن و گردنش رو بزن بنابراین شما جلوی جلاد زانو می زنید تا سرتونو بزنند اما یکدفعه خدای اژدها Alduin به اونجا حمله میکنه جلاد رو میکشه و باعث میشه که شما بتونید فرار کنید . شما فرار میکنید و نا خواسته درون ماجرا هایی قدم میزارید و نژاد نسل انسان ها بر عهده شما خواهد بود باید سعی کنید مسئولیت خودتون رو به درستی انجام بدید.

نژاد ها :

High Elf : از نظر ظاهر زیاد جالب نیستند. در جزایر جنوب تمریل زندگی میکنند. میتونن افراد بالای لول 6 رو به جنگ با دوستان نزدیکشون بندازند. و خودشونو موقع بیماری ریست کنن.

Argonian : اینا بیشتر به جانورا شبیه هستند. میتونن زیر اب نفس بکشند. خونشون سریع تر پر میشه. و در مقابل بیماری ها مقاومند.

Wood Elf : اینا هم به نظرم خوب نیستند. در جنوب غربی تمریل زندگی میکنند . قدرت خاص این نژاد اینه که میتونه حیوانات وحشی رو به مدت 60 ثانیه با خودش متحد کنه.

Breton : این نژاد یکی از نژاد خوب بازیه. در استان High Rock ساکنند و 50 درصد جادوی دشمن رو هر روز یکبار میتونن جذب کنن . جادوگران ماهری هستند.

Dark Elf : این نژاد هم از نظر ظاهری خوب نیست. چشمانی قرمز پوستی خاکستری دارند. در شرق تمریل زندگی میکنند. می توانند خود را در آتش پنهان کنند.

Imperial : یکی از نژاد های خوبه دیگه . در Cyrodiil زندگی میکنند. توانایی دارند که دشمنان خود را 60 ثانیه در هر روز آرام میکنند.

Khajiit : نژاد گربه سانان. قاتلین و سارقین ماهر و حرفه ای هستند و به شکل گربه سانان هستند. آن ها از همه نژاد ها سریعتر میدوند.

Nord : بهترین نژاد بازی از نظر من. اهل سرزمین اسکایریم هستند. قدرت خاص ان ها فراری دادن دشمنان از خودشان در 60 ثانیه است.

Orc : نژاد افسانه ای اسکایریم. ظاهر مناسبی ندارند . در هر روز قدرتی دارند که نصف دمنج میدهند و دو برابر دمنج میگیرند.

Red Guard : نژاد سیاه پوست اسکایریم هستند. هم خون و هم طایفه خود را زود می شناسند.

این هم نژاد ها با مشخصات کامل و تهیه شده توسط خودم و از جایی کپی نشده. از نظرم بهترین نژاد ها Nord و Breton و Imperial ها هستند. ولی خب هر کسی سلیقه و نظری داره.

هر کدوم رو که دوست داشتید انتخاب کنید هر کدوم خاصیت و جذابیت خودشونو دارند.

ادامه داره...

PouriiiA آفلاین
 نقل قول 
8 کاربر از PouriiiA بابت این پست تشکر کرده اند.
amir65 , UN4GIV3N , No-Mersi , amir_star206 , Aminseven , mostafa_m609 , amirfifa , crysis75 

#5
26 دي 1393 ساعت 01:55:30 (967 روز پيش)
PouriiiA
iS CominG
تاریخ عضویت:1393/08/05
تشکر کرده: 0
تشکر شده: 65 بار
احساس امروزم:
خجالتی

 pc 

یکی از مهم ترین چیز هایی که این بازی داره و جذاب تر از همه هست اینکه گروه های مختلفی در بازی هستند و شما میتونید با عضویت در هر کدوم ماموریت هاشونو انجام بدید و در آخر ازشون یک چیز بگیرین حالا یا زره یا قدرت و ... به طور کلی اسکایریم به افراد به صورت منزوی تکیه نکرده و گروه هایی برای عضویت صمیمیت و دوست جدید پیدا کردن هم طراحی کرده که جالب هستند و البته جذاب .

این گروه ها عبارتند از :

1. Stormcloaks ها (شورشی ها)

2. Imperial ها که این دو گروه های اصلی هستند.

3. Dark Brotherhood (گروه قاتلان)

4. College of Winterhold (اتحاد جادوگران)

5. Companions (گرگنما ها)

6. Thieves Guild (اتحاد دزدان)  

که با عضویت در هر کدام از گروه ها مزایای خاصی برای شما در نظر گرفته شده است.

گروه ها :

1. Stormcloaks ها (شورشی ها) :

استورم سلوک ها در تمریل گروه شورشی هستند که بر ضد Imperial ها شورش کردند و برای پیروزی به شما احتیاج دارند . رهبر این گروه Ulfric Stormcloak هست که در اول بازی با شما در ارابه نشسته و برای گردن زنی فرستاده شده است. اگر عضو این گروه شوید با امپریال ها میجنگید و دیگر امکان عضویت

در گروه Imperial ها رو ندارید. از نظر من این گروه برای عضویت بهتر هستند. چون حاکمین امپریال از شما فقط برای رسیدن به اهدافشون استفاده میکنند اما این گروه نه...! لباس ها و یونی فرم های آبی دارند و در شهر Windhelm مستقر هستند.

اگر میخواهید عضو این گروه شوید به شهر Windhelm بروید و با Ulfric Stormcloak رهبر شورشیان و بعد با Galmar Stone Fist فرمانده کل و دومین فرد قدرتمند شورشی ها حرف بزنید شما را برای امتحان کردنتان به یک ماموریت می فرستد که اگر موفق به انجامش شوید با حرف زدن دوباره با اون شما رو عضو استورم سلوک ها میکند.

Ulfric Stormcloak رهبر شورشیان :

Galmar_Stone-Fist فرمانده شورشیان :

2. Imperial ها :

این گروه امپراتوری قدرتمند و البته زورگویی هستند که میخوان تمام دنیای اسکاریم رو به فرمان خودشون در بیارن. و اگر دوست داشتید که به این گروه در رسیدن به اهدافش کمک کنید میتونید عضوش بشید. عمده جنگ های این گروه با گروه Stormcloaks هاست و هدف اصلیشون نابودی کل شورشی های استورم سلوک است.

با عضویت در این گروه تمام شورشی ها رو نابود میکنید و دیگه امکان پیوستن به گروه استورم سلوک ها رو از دست میدین . رهبر این گروه General Tullius هستش که در اول بازی شما رو دستگیر کرده و به همراه شورشیان میخوان گردن بزنند. Legate_Rikke دومین قدرت و فرمانده کل امپریال ها است. لباس های قرمز و زره های امپریال می پوشند و در شهر Solitude زندگی میکنند. 

برای عضویت در این گروه به شهر Solitude بروید و با General Tullius حرف بزنید و بعد از اون با Legate Rikke حرف بزنید تا شما رو برای امتحان کردنتان به یک ماموریت بفرستد. بعد از انجام ماموریت دوباره با اون حرف بزنید تا شما را عضو این گروه کند.

General Tullius رهبر امپریال ها :

 Legate Rikke فرمانده امپریال ها :

 این دو گروه گروه های اصلی بازی هستند که فقط میتونید در یکیشون عضو بشید چون که عضو هر کدوم بشید بهتون فرمان قتل تمام سربازان و فرماندهان گروه دیگر رو میدن و باید کلا گروه مقابلو نابود کنید.

3. Dark Brotherhood (گروه قاتلان) : 

این اتحاد , اتحاد برادران قاتل است . یعنی تمام فکر و ذکر و مهارتشان برای کشتن است. و اصلا برای همین هم پیمان شدند و جمعی از بهترین و با تجربه ترین قاتلین را تشکیل دادند. اگر فردی هستید که دوست دارید قاتل باشید و شخصیت هایی را ترور کنید عضویت این گروه رو از دست ندید با عضویت در این گروه کشتن افراد زیادی به شما پیشنهاد میشه و شما باید دستوارت رو انجام بدید. این گروه کمی با دو گروه بالا فرق میکنند . همونطور که میدونید کاراشون بر عکس گروه های قبلی مخفیانس و علنا به جنگ نمیرن و ترور رو انتخاب میکنند.

این گروه در شمال شهر Dawnstar در مکانی به نام Dawnstar Sanctuary ساکن هستند که محل فعالیت های مخفی آن ها انجاست. عضویت در این گروه کمی پیچیده تر است.

برای عضویت در این گروه باید به شهر Windhelm برید و در خانه ای به نام Aretino Residence بروید و با پسر بچه ای به نام Aventus Aretino حرف بزنید. اون از شما میخواد که به شهر Riften برید و در یتیم خانه ای به نام Honorhall Orphanage وارد بشید و سرپرست اونجا رو که پیرزنی

به نام Grelod the Kind هست رو بکشید. وقتی اون رو کشید دوباره برگردید و با Aventus Aretino صحبت کنید. 24 ساعت بعد از این اتفاق یک نامه به دست شما میرسیه که توش عکس یک دست سیاه و  زیرش نوشته We Know بعد از خوندن اون نامه وقتی شما به رخت خواب برای خواب برید.

یک زن با لباس قرمز و روی پوشید بالاسرتون میاد و باهاتون حرف میزنه و شما رو اتوماتیک به محلی به نام Abandoned Shack می بره و از شما میخواد که از 3 نفری که اونجا دست بسته هستند 1 نفرشونو بکشید و وقتی میکشید میتونید برید از اونجا. و به محلی به نام Dawnstar Sanctuary برید و اونجا باید 

با Astrid حرف بزنید و بعد عضو گروه خواهید شد.

4. College of Winterhold (اتحاد جادوگران) :

 این گروه هم میتونه گروه جالی باشه . گروه اتحاد جادوگران هست که در اون جادوگران خبره و ماهری عضو هستند و دور هم جمع شدند. اگر از جادوگری لذت میبرید حتما عضو این گروه بشید. در طول عضویت در این گروه جادو های جدید یاد میگیرید که در بازی میتونه کمکتون کنه. این گروه زیاد کاری با قتل و کشتن ندارند و فقط در عرصه جادوگری تلاش میکنن.

این گروه در کالجی در شمال شهر Winterhold زندگی میکنند و محل تمامی فعالیتشان آنجاست.  نام کالجی که در آن هستند College of Winterhold هست. عضویت در این گروه هم از پیچیدگی برخوردار هست.

برای عضویت به شهر Winterhold سفر کنید و در شما آن قلعهای میبینید که پلی دارد و شما از اون قلعه که برید زنی به نام Faralda اونجا ایستاده که برای ورود به کالج از شما میخواد که برای اون یک جادو که خودش تعیین میکنه روی اون علامت چشمی که رو زمین هست و مشخص شده بزنید. اگر جادو رو بلدید که بزنید اگر بلد نیستید میتونید با توجه به اسم جادو اونو از خودش بخرید و بزنید . وقتی زدید در برای ورود به کالج باز میشه . برید داخل و با فردی به نام Tolfdir صحبت کنید و اولین ماموریت رو که به نام First Lessons هست بگیرید و بععد انجامش عضو این گروه بشید.

5. Companions (گرگنما ها) :

این گروه گروهی هستند که اغلب گرگنما هستند. گرگنما ؟ گرگنما یکی از ویژگی هایی هست که افراد در روز یکبار میتونند خودشونو شکل گرگ بکنند و البته قدرتشون زیاد میشه. اگر به گرگینه شدن علاقمندید میتونید عشو این گرو بشید. مراقب باشید چون وقتی گرگینه بشید همه از جمله دوستان و حتی دنبال کنندگان خودتون بهتون حمله میکنن پس هر جایی گرگینه نشید. برای اینکه گرگینه بشید باید عضو گروه بشید و ماموریتشو انجام بدید تا در یکی از ماموریت ها گرگینه بشید.

این گروه در اول بازی وقتی برای اولین بار میخواید به شهر Witherun برید در نزدیکی یکی از مزرعه چند عضو این گروه دارن با یک غول میجنگند که میتونید کمکشون کنید. این گروه هم در شهر Witherun و در مکانی به نام The Companions اقامت دارند .

برای عضویت در این گروه هم باید به شهر Witherun بروید و در خانه بزرگی به نام The Companions در زیرزمین این خانه  با رهبر این گروه که Kodlak Whitemane نام دارد و پیرمردی جنگجو است حرف بزنید و اولین ماموریت را دریافت کنید و بعد عضو این گروه شوید.

Kodlak Whitemane رهبر گروه Chompanions ها : 

6. Thieves Guild (اتحاد دزدان) :

این گروه هم گروه دزدان یا بهتر بگم اتحاد دزدان هست . این گروه فقط و فقط کارشون دزدی هست کاری به قتل و غارت ندارند . و تا جایی که مجبور نشن کسی رو نمیکشن اما دزد های ماهری هستند. اگر به دزدی در بازی علاقه دارید عضو این گروه بشید . با عضویت به این گروه ماموریت های دزدی اشیا مختلف به شما داده میشه . 

این گروه در شهر Riften و در زیر شهر که با پله میشه رفت در مکانی به نام The Ratway اقامت دارند و نقشه تمامی دزدی ها و فعالیتشان را در آنجا میکشند.

اگر میخواید عضو این گروه بشید به بازار وسط شهر Riften برید و با مردی به نام Brynjolf صحبت کنید. در واقع رهبر این گروه هست . اون به شما میگه که شب بیاید تا باهم حرف بزنید . در شب با اون حرف بزنید تا شما را به مخفیگلهش ببرد و به شما ماموریت بدهد.

در مورد این گروه باید بگم اصلا آدم نکشید و دقیقا چیزی که ماموریت ازتون میخواد رو انجام بدید چون چیز غیر از این باشه از شما عصبی میشه رهبر این گروه.

هدف این گروه هم نابود کردن امپراتوری مرکزی و بازسازی جایگاه گروه خودشون هست.

Brynjolf رهبر گروه Thieves Guild :

این هم گروه های بازی که عضویت در هر کدوم جذابیت خاص خودش رو داره . ماموریت های هر کردومو تموم کنید به عنوان پاداش چیزی به شما میدن من پاداش ها رو اشاره نکردم و دلیلم هم این بود که بی مزه نشه و واستو سوپرایز بمونه و خودتون بفهمید که پاداش چیه.

در هر صورت همه گروه ها خوبی و بدی های خودشونو دارند و فقط توجه کنید که دو گروه اول رو فقط تو یکیشون میتونید عضو شید و با عضویت در یکی عضویت در اون یکی امکان نداره ولی از گروه 3 به بعد میتونید عضو همشون بشید و یکی یکی تموم کنید ماموریت هاشونو.

اینم پایان بخش گروه ها در ادامه از منو و گیم پلی بازی میگم تا اینجا امیدوارم خوشتون بیاد ;)

PouriiiA آفلاین
 نقل قول 
11 کاربر از PouriiiA بابت این پست تشکر کرده اند.
amir65 , UN4GIV3N , mz3360 , KING_DARKNESS , faraz cod , mani mms , No-Mersi , amir_star206 , mostafa_m609 , amirfifa , crysis75 

#6
26 دي 1393 ساعت 15:02:43 (966 روز پيش)
PouriiiA
iS CominG
تاریخ عضویت:1393/08/05
تشکر کرده: 0
تشکر شده: 65 بار
احساس امروزم:
خجالتی

 pc 

خب برای اینکه حاشیه هم نشه من فقط در مورد منو ها و جزئیات داخل بازی هم توضیح میدم و بعد میریم سراغ راهیابی + عکس ...

منو و جزئیات داخل بازی :

ببینید عمده ترین چیزی که شما بیشتر بهش احتیاج دارید تو منویی هست که با دکمه Tab بازی میشه .

وقتی Tab رو بزنید 4 گزینه در چهار جهت بالا پایین چپ راست هست به نام های :

1. SKILS (فنون) :

SKILS صفحه ای از تمامی فنون هایی هست که شما در طول بازی یاد میگیرید و لولتون بالا میره . فنونی مثل فنون جنگ با یک دست - جنگ با دو دست - آهنگری - جادو - دفاع - آکادمی - زره سبک و سنگین -بلوک - و صد ها فن دیگر که با گرفتن لول و رفتن به لول های بالاتر میتونید هر کدومو بسته به نیازتون انتخاب کنید و فعال کنید. این رو هم بگم شما هر کاری که کنید لول همون کار بالا میره. مثلا دزدی کنید فن دزدی بالا میره . آهنگری کیند فن آهنگری بالا میره. با یک دست شمشیر بزنید فن یک دست و با دو دست بزنید فن دو دست بالا میره. مثلا شما اگه لول فن آهنگریتون 30 باشه فقط میتونید فن هایی از آهنگری رو فعال کنید که 30 یا پایین تر از اون لول نیاز داشته باشه . شما با لول 30 آهنگری نمیتونید فنی که لول 100 نیاز داره رو فعال کنید. هر رسته ای از فنون اسکاریم مثل دزدی آهنگری و ... بیشترین لولشون 100 هست که شما با گرفتنش میتونید کار های شگفت انگیزی بکنید . اگر مدام دزدی کنید که کسی نبینه فن و لول دزدیتون بالا میره و میتونید فنون مختلف رشته دزدی رو فعال کنید که این امر برای همه رشته ها همین گونه هست . تو عکس بالا ترین منو نام سطح لول شما و نژاد شما رو نوشته قسمت Perks to increase :7 معنیش اینه که شما میتونید 7 تا از پرک ها یا همون فن های یکی از رشته ها مثل آهنگری و تیر اندازی - جادوگری و... هر کدام دوست داشتین رو فعال کنید. الان سطح Smithing یا همون آهنگری تو این عکس 55 هست و 7 پرک میتونه فعال کنه پس میشه 7 تا فن که زیر 55 تا لول نیاز دارن رو فعال کرد. منوی زیری هم سطح Stamina مقاومت - Health سلامتی - Magic جادو رو نمایش میده. مقاومت هرچی بالاتر بره شما وقتی صربه قدرتمند میزنی یا بدو بدو میکنی Stamina شما کند تر خالی میشه. وقتی سطح Health شما بالاتر بره خون شما سریع تر برمیگرده و سالم میشین . وقتی سطح Magic بالا تر بره نوار جادوی شما سریع تر پر میشه و میتونید زود زود جادو بزنید. به طور کلی هر لولی که شما میگیرید مثلا وقتی لول 7 هستید و 1 لول میگیرید و لولتون میشه 8 شما باید Tab رو بزنید میبینید که گزینه SKILS به گزینه LEVEL UP تغییر کرده وقتی اونو بزنید به شما اجازه میده به دلخواه 1 بار سطح یکی از 3 نوار Stamina - Health - Magic رو ارتقا بدین . و 1 بار هم با توجه به سطح فنون یک پرک از فنون یکی از رشته ها مثل : آهنگری - 1 دست - 2 دست - سپر - بلوک - جادو - تیراندازی و کلی فنون دیگه رو به دلخواه خودتون فعال کنید. 

2. ITEM (آیتم ها) :

ITEM نام منویی هست که شما هر چیز که تو بازی بدست میارید میدزدید و کلا هر شی تو بازی برمیداریم از جمله : لباس - کفش - سلاح - کلاه و ... در اون منو نمایش داده میشه و در موردش اطلاعاتی داده میشه. مثلا در مورد وزن هر شئ یا قیمت و ارزش اون شئ و... اطلاعات داده میشه این منو خیلی ابتدایی هست و نیازی به توضیح بیشتر نداره چون واضح هست. وقتی میخواید از هر شئ استفاده کنید برید روش کلیک کنید اگه سلاح باشه به کمر وصل میشه اگه لباس باشه میپوشه و... اگر میخواید انتخاب سریع داشته باشید هم روی هر سلاح میتونید برید دکمه Q رو بزنید تا سلاح به لیست علاقه مندیتون اضافه شه و بعد این کار شما فقط تو بازی اگه Q رو بزنید لیست سلاح های مورد علاقه ای که قبلا تعیین کردید به نمایش در میاد . با رفتن موس روی هر شئ و زدن دکمه R میتونید اون شئ رو اگر در مراحل اصلی نیاز نباشه بندازید و رها کنید. این رو هم بگم شما فقط میتونید نسبت به توانایی حمل وزنی که میتونید اشیا رو حمل کنید اگر بیشتر از توانایی حمل خودتون اشیا رو حمل کنید کارکترتون دیگه نمی دوه و فقط میتونه راه بره اگه بازم اشیا رو بردارید دیگه راه هم نمیتونه بره یا خیلی خیلی کند راه میره پس دقت کنید هر چیزی دیدید بر ندارید و به وزنش دقت کنید یا اگه برداستید سریع به یک آهنگر یا تاجر که در شهر ها و روستا ها هست بفروشید. تو عکس میبینید که تمامی اشیا با تمامی مشخصات دسته بندی شدن . در این منو دقیقا زیر آیکن ها تب هایی هستند که اولینش Name هست که نام هر سلاح رو نوشته و البته مقدارش بعدیش Type هست که یعنی جز کدوم گروهند جز سلاح هستند یا لباس یا زره و... Weight هم وزن هر شئ رو نوشته و Value هم قیمت هر شئ رو. تو عکس دقت کنید ستاره هایی رو بقل بعضی از اشیا میبینید که اینا همون با دکمه Q تعیین شدند که در لیست علاقه مندی ها قرار بگیرند. در قسمت آخر و زیر عکس سمت راست هم دو گزینه مهم هست اولی Carry Weight هست که اینجا از 465 تا 243 تاش پر شده این به این معنیست که اشاره کردم الان توانایی بردن اجناس این کاراکتر در عکس 465 هست و کاراکتر این بازی تا اینجا 243 وزن رو برداشته حالا اگر این عدد 243 از مقدار مجاز حمل وزن که 465 بود بیشتر بشه کاراکتر شما دیگه بدو بدو نمیکنه و بعضی اوغات راه کند میره یا اصلا راه هم نمیره. در سما چپ تو عکس لیست سلاح ها رو دقت کنید یک پیکان بغل یکی از سلاح هاست که توش نوشته R این یعنی اون سلاح رو با دست راست میگیرید. حالا اگر به جای R دکمه L باشه یعنی با دست چپ میگیره سلاح رو . بعضی سلاح ها از جایی که خیلی سنگین هستند با دو دست میگیره در اون صورت تو پیکان R/L با هم هستند. اگر تو پیکان خالی هست که در عکس میبینید اونو دست نمیگیره و به کمرش میبنده مثل عکس که الان رو تیر هست و تیر رو به کمرش بسته. در سمت راست پایین هم قسمت Gold دارایی و مقدار پول شما در بازی نمایش داده شده که الان مقدارش 92257 هست البته با رمز :) در آوردن همچین پولی در این بازی کار ساده ای نیست .

3. MAP (نقشه) :

گزینه MAP رو وقتی بزنید نقشه بازی براتون نمایش داده میشه که میتونید از روی اون مکان مشخص ماموریت هاتونو ببینید و راه رسیدن به اون ها رو محل موقعیت شهر ها روستا ها و حتی کوه و رودخانه و دریا و همه چیز های جزئی در نقشه معلوم هست. در نقشه میتونید جایی رو که از نظرتون مهمه و میخواید یادتون نره علامت بزارید که با موس میرید روی اون مکان و 1 کلیک میکنید و اونجا با یک پیکان آبی علامت گذاری میشه برای پاک کردن هم میتونید روش باز کلیک کنید و Remove رو بزنید پاک شه. تو عکس نقشه رو ببینید البته اول بازی مپ این شکلی نیست و همه ی مکان ها رو نداره و شما باید خودتون پیدا کنید ماکن ها رو وقتی تو بازی یک مکان رو میرید برای اولین بار اونو تو نقشه سفید و شناسایی میکنید بنابراین این عکس مال وسطای بازیه . این علامت های سفید تو نقشه همه علامت هایی هستند که کاراکتر رفته و شناسایی کرده که تو نقشه نمایش داده بشن. اگر در شهر ها Map رو بزنید باز دن دکمه L همون Local Map میتونید جزئیات اون شهر رو فقط ببینید. با زدن دکمه J ماموریت های شما رو نمایش میده و هر کدومو که میخواید تموم کنید روش کلیک کنید و دکمه E رو بزنید تا جای دقیق ماموریتتونو نشون بده اگر نشون نده ماموریت شما جای خاصی نداره همین... اگر گزینه Fast Travel شما فعال هست اگر منطقه ای که قبلا رفته باشید میتونید با رفتن تو نقشه و کلیک چپ روی اون و انتخاب گزینه Fast Travel در چشم به هم زدنی به اونجا برید و دیگه کلی راه نرید با کاراکترتون البته من همیشه این قابلیت رو غیر فعال میکنم چون که واقعی نیست . یادتون باشه فقط جاهایی رو که شناسایی کرده باشید میتونید با Fast Travel برید و همینطور در درگیری ها با دشمنان و یا حیوانات و اژدها ها این گزینه به کل اوتوماتیک غیر فعال میشه و باید اول دشمن رو نابود کنید و بعد Fast Travel کنید. اگر بیش از حد وزن مشخص خودتون اشیا بردارید قادر به Fast Travel نیستید. همین طور Fast Travel در محیط های باز و خارج مورد استفاده هست اگر داخل یکی شهر یا خانه و غار هستید نمیتوانید از این گزینه استفاده کنید.

4. MAGIC (جادو ها) :

 همونطور که میدونید یکی از پایه و اساس این بازی جادو ها هستند که به وسیله اونها میتونید خیلی کار ها بکنید مثلا سریع تر بروید یا دشمنانتونو نابود کنید . طوفان رو از بین ببرید و هزاران جادوی دیگر هست که به جذابیت بازی کمک میکنه.اما این جادو ها مختلف هشتند یعنی طریقه یادگیریشون مختلف هست. بعضی از جادو ها رو فقط افرادی خاط بلدن که یاد بدن. بعصی ها رو میشه خرید بعضی ها خود به خود در مراحل اصلی بازی یاد داده میشن بعضی ها رو خودتون باید برید دنبالش یاد بگیرین و بعضی ها رو هم از روی کتاب های داخل بازی یاد میگیرید. دیگه استفاده از جادو ها رو توضیح نمیدم خودتون باید برید یاد بگیرید و استفاده کنید چون چیزی خیلی مبتدی هست چون هم گسترده هستن هم هر کدوم یک کاری میکنند که من فرصت اونو ندارم که توضیح بدم و خودتون باید امتحان کنید. جادو هایی که افراد خاص باید یاد بدن رو که باید برین پیش همون افراد . جادو هایی خیلی میشه خرید رو باید از کسانی که در شهر ها یا روستا ها جادو میفروشند و یاد میدهند مانند زنی که جلوی در کالج جادوگران هست بخرید. جادوهایی که طبق مراحل بازی یاد میگیرید یا خودتون باید برید سراغش به این نحوه که شما مثلا اول باید  برید تو یه غار و ماجراجویی کنید و اخر رو یه تخته سنگ بزرگ به شکل دیوار کمیبینید که اسم جادو رو با یه خط ناشناسی نوشته جلو تر که برید بهتون علم اون جادو منتقل میشه اما نمیتونید استفاده کنید چون که الان برای فعال شدن جادو به روح اژدها هم نیا دارید پی باید یک اژدها بکشید و با روح اون که بعد از کشتنش بهتون منتقل میشه جادو رو فعال کنید . اگر روح اژدها دارید به منو جادو ها برید و روی اسم جادویی که علمشو دارید برید میبینید که رنگش خاموش یا تیرش برید روش دکمه R رو بزنید و فعالش کنید میبینید که ایمش روشن شده و میتونید استفاده کنید. سعی کنید همه جا از جادو ها استفاده نکنید.

حالا گزینه Tab تموم شد بریم سراغ میان بر ها :

 Journal (سفرنامه) :

مهم ترین و کلیدی ترین بخش اسکایریم این منوی سفر نامه یا همون Journal هست که توش انواع ماموریت هایی که بر دوش شما نهاده شده یا شما خود پذیرفته اید رو نمایش میده.

ماموریت ها دو نوع اند : 

ماموریت اصلی : که این ماموریت دست خود شما نیست و برای به پایان رساندن بازی باید اجبارا انجامشون بدید و سیر اصلی داشتان روی همین ماموریت ها میچرخه.

ماموریت فرعی : ماموریت هایی که در گروه هایی که عضو میشین بهتون میدن یا دلخواهاانه از افرادی میگیرد.

تو عکس میبینید که همه ماموریت هایی که پذیرفتین و اون قسمت از ماموریت اصلی بازی رو که باید تموم برید رو نوشته در بالا سمت چپ اسم ماموریت هایی رو نوشته که باید انجام بدین و حالا شما هر کدومو خواستین انجام بدین روش کلیک میکنید و اونو انتخاب میکنید تو عکس با پیکان نشون داده که ماموزیت رو انتخاب کرده فایده این کار اینه که شما وقتی اینکارو میکنید جای دقیق ماموریت توی نقشه معلوم میشه . در بالای عکس اسم بزرگ ماموریت رو نوشته و در پایین ترش توضیحاتی کوتاه داده و در تب OBJECTIVES ریز ماموریت هایی هست که باید تو ماموریت THE BOOK OF LOVE انجام بدید تا تموم بشه کل ماموریت تو اون قسمت OBJECTIVES بقل هر ماموریت یک لوزی قرار داره اونایی که پره و سفیده یعنی شما انتجامش دادید اونایی که خالی یعنی هنوز انجام ندادید. در پایین سمت چپ نام ماموریت هایی رو میبینید که بی رنگ هست و خاموش شده این ماموریت ها تمام شده و شما با موفقیت به پایان رسوندید برای همین به عنوان انجام شده اون زیر قرار میگیره اسمش.

همونطور که گفتیم دو نوع ماموریت هست که شما برای تموم کردن بازی باید ماموریت های اصلی رو انجام بدین حالا چطور بفمیم ماموریت اصلیه یا فرعی ؟ به عکس پایین دقت کنید... !

همونطور که میبینید با خط قرمز دور اون کله اژدها میفهمید که این ماموریت اصلی هست و باید انجام بشه. هر ماموریتی که بغل اسم بزرگش علامت کله اژدها باشه مانند عکس اون ماموریت اصلیه و غیر از این باشه فرعی هست.

میان بر ها :

دکمه T برای نگه داشتن بازی

دکمه I آیتم ها براتون باز میشه

دکمه P جادو ها براتون باز میشه

دکمه M نقشه براتون باز میشه

دکمه J سفرنامه یا Journal باز میشه

دکمه Q منوی اشیای مورد علاقتون باز میشه

اینم توضیحاتی برای مبتدی ها که امیدوارم به دردتون بخوره و در ادامه برسیم به راهیابی و کم کم با هم بازی رو شروع کنیم

موفق باشید ;)

PouriiiA آفلاین
 نقل قول 
9 کاربر از PouriiiA بابت این پست تشکر کرده اند.
mani mms , No-Mersi , amir_star206 , بهزاد47 , gusfand , TAREGH , amirfifa , Ardalan007 , crysis75 , 

#7
6 مهر 1394 ساعت 09:01:11 (706 روز پيش)
PouriiiA
iS CominG
تاریخ عضویت:1393/08/05
تشکر کرده: 0
تشکر شده: 65 بار
احساس امروزم:
خجالتی

 pc 

درود

دوستان عزيزي كه درخواست ادامه دادن تاپيك رو تو پيام خصوصي دادن اولا تشكر ميكنم كه تاپيك ما رو انتخاب كردند ...

و بعد هم كه خوشحالم كه مطالب تا اينجا به دردتون خورده اما متاسفانه به علت پاره اي از مشكلات فعلا قادر به ادامه

كار نيستم ولي به محض حل شدن مشكلات به اميد خدا دوباره كارو شروع ميكنم اين پست رو دادم كه بدونيد اينجا

رو يادم نرفته چون برنامه ها دارم براش... فعلا

PouriiiA آفلاین
 نقل قول 
1 کاربر از PouriiiA بابت این پست تشکر کرده است.
crysis75 

#8
6 مهر 1394 ساعت 10:52:14 (706 روز پيش)
Ardalan007

تاریخ عضویت:1389/04/30
تشکر کرده: 997
تشکر شده: 1247 بار
 pc 

PouriiiA نوشته:
درود
دوستان عزيزي كه درخواست ادامه دادن تاپيك رو تو پيام خصوصي دادن اولا تشكر ميكنم كه تاپيك ما رو انتخاب كردند ...
و بعد هم كه خوشحالم كه مطالب تا اينجا به دردتون خورده اما متاسفانه به علت پاره اي از مشكلات فعلا قادر به ادامه
كار نيستم ولي به محض حل شدن مشكلات به اميد خدا دوباره كارو شروع ميكنم اين پست رو دادم كه بدونيد اينجا
رو يادم نرفته چون برنامه ها دارم براش... فعلا

اون زنه که نمی ذاره وارد کالج وینتر هولد بشی، مگر وقتی بهش بگی Dragonborn هستی و یه shout بزنی بهش راه نمی ده؟
Ardalan007 آفلاین
 نقل قول  وبلاگ 

#9
6 مهر 1394 ساعت 18:57:16 (705 روز پيش)
mhmdhsyn

تاریخ عضویت:1392/11/25
تشکر کرده: 325
تشکر شده: 47 بار
 pc  x360  iphone 
mhmdhsyn 

Ardalan007 نوشته:

PouriiiA نوشته:
درود
دوستان عزيزي كه درخواست ادامه دادن تاپيك رو تو پيام خصوصي دادن اولا تشكر ميكنم كه تاپيك ما رو انتخاب كردند ...
و بعد هم كه خوشحالم كه مطالب تا اينجا به دردتون خورده اما متاسفانه به علت پاره اي از مشكلات فعلا قادر به ادامه
كار نيستم ولي به محض حل شدن مشكلات به اميد خدا دوباره كارو شروع ميكنم اين پست رو دادم كه بدونيد اينجا
رو يادم نرفته چون برنامه ها دارم براش... فعلا

اون زنه که نمی ذاره وارد کالج وینتر هولد بشی، مگر وقتی بهش بگی Dragonborn هستی و یه shout بزنی بهش راه نمی ده؟

چرا راه رو باز میکنه
mhmdhsyn آفلاین
 نقل قول 
1 کاربر از mhmdhsyn بابت این پست تشکر کرده است.
Ardalan007 

#10
20 دي 1395 ساعت 22:25:54 (226 روز پيش)
PouriiiA
iS CominG
تاریخ عضویت:1393/08/05
تشکر کرده: 0
تشکر شده: 65 بار
احساس امروزم:
خجالتی

 pc 

سلام به همه 

امیدوارم حالون خوب باشه ...

میدونم خیلی وقته که از ایجاد این تاپیک میگذره 

در هر حال بنده تازه فرصت کردم که دوباره بازی رو نصب کنم

و میتونم اموزش و راهیابی رو ادامه بدم 

دوستان اگر کسی مایل هست ادامه بدیم وگرنه از مدیر بخش میخوام که تپیک رو ببنده

سپاس...

PouriiiA آفلاین