شاتل‌لند - گیم‌سنتر

فروش محصولات MSI

آموزش آنریل انجین 4آموزش آنریل انجین 4 UE4

آموزش بازی سازی اندرویدآموزش بازی سازی اندروید

آموزش گیم میکر استودیوآموزش گیم میکر استودیو

آموزش سی شارپ یونیتیآموزش سی شارپ یونیتی

آموزش یونیتی سه بعدیآموزش یونیتی سه بعدی

آموزش یونیتی دو بعدی Unity2Dآموزش یونیتی دو بعدی Unity2D

آموزش واقعیت مجازی یونیتیآموزش واقعیت مجازی یونیتی

موضوع: بازبینی عملکردRise of the Tomb Raider روی MSI GT73VR Titan

کمک 24
فروش گیفت کارت
اجاره‌ی آنلاین
#1
19 دي 1395 ساعت 14:10:32 (294 روز پيش)
Gabit0

تاریخ عضویت:1393/06/31
تشکر کرده: 28
تشکر شده: 78 بار
 بازبینی عملکردRise of the Tomb Raider روی MSI GT73VR Titan

اولین بازی که روی  MSI GT73VR Titanامتحان کردم Witcher 3: Wild Hunt بود که می تونید از اینجا مطلبی که راجبش نوشتم رو بخونید، بازی دیگه ای که دلم می خواست روی این غول MSI اجرا کنم Rise of the Tomb Raider بود. این بازی هم که اوایل امسال برای PC منتشر شد گرافیک چشم نوازی داره و خیلی لذت بخشه که روی یک سیستم قدرتمند مثل Titan امتحانش کنی.

فکر نمیکنم خیلی نیاز باشه که راجبه بازی براتون بگم، گیم پلی بازی خیلی شبیه نسخه قبلی بود، در واقع اسکوئرانیکس قسمت های خوب گیم پلی نسخه قبلی رو نگه داشته و قسمت های آزار دهنده ش رو کم کرده، قسمت هایی مثل باس فایت های کوچیک و QTE ها که بعضی موقع ها زیادی تکراری میشد توی این بازی کم شده، در عوض اون ارتباطی که با محیط بازی براتون ایجاد میشد هنوز توی گیم پلی مشاهده میشه. برای اینکه اکسپرینس بیشتری کسب کنید باید حسابی حواستون به اطراف باشه تا آیتم ها و ماموریت های جانبی که پنهان شده رو پنهان کنید و با شکار کردن می تونید لوازم مورد نیازتون رو بسازید و ارتقا بدید.

داستان بازی  و شخصیت ها هم خیلی خوب طراحی شده و خسته تون نمی کنه، از اونجایی که کل ماجرا حول یک گروه مخفی به اسم ترینیتی می چرخه، لارا تنها مهمون ناخونده ی داستان بازی نیست.

گرافیک بازی هم خیلی خوبه و به دل میشینه، هم محیط های برفی و هم محیط غارها و مناطق صحرایی به زیبایی طراحی شده اند، به حدی زیبا هستند که بعضی وقتها دست از بازی بکشید و از تماشای منظره ها لذت ببرید.

لپ تاپ هم همون طور که ازش انتظار میرفت خیلی خوب بازی رو اجرا کرد، اگه مطلبی که در مورد Witcher3 نوشتم رو خونده باشید، می دونید که تنها ایرادی که تونستم از این لپ تاپ بگیرم صدای فن بود، توی Rise of the Tomb Raider هم که به نظر من از Witcher3 سبک تره انتظار نداشتم که مشکل دیگه ای داشته باشتم. هرچی بیشتر با کیبورد استیل سریز کار میکنم بیشتر ازش خوشم میاد و بیشتر اون حس خوب کلیک کلیکش رو احساس میکنم و صفحه نمایش، که به نظرم یکی از دوست داشتنی ترین قسمت های این لپ تاپ صفحه نمایش اونه به حدی که دیگه دلم نمیخواد روی لپ تاپ HP خودم فیلم ببینم. فکرش رو بکنید که یک بازی 4K روی این صفحه نمایش چه غوغایی به پا میکنه.

می تونید ویدیوی اجرای این بازی رو در آپارات و از این لینک مشاهده کنید.

نظرتون رو راجبه این تاپیک با من در میون بذارید، خوشحال میشم.

پ.ن: یک نسخه از این بازبینی با ذکر نام پردیس گیم در انجمن گیمفا و بازیسنتر هم منتشر شده

Gabit0 آفلاین
 نقل قول 
1 کاربر از Gabit0 بابت این پست تشکر کرده است.
salamatism 
#2
19 دي 1395 ساعت 14:42:45 (294 روز پيش)
SoulSlasher
تاریخ عضویت:1395/09/14
تشکر کرده: 118
تشکر شده: 101 بار

دمت گرم داداش

بازیش فووووووق العادس

SoulSlasher آفلاین
 نقل قول  وبلاگ 
1 کاربر از SoulSlasher بابت این پست تشکر کرده است.
Gabit0 

#3
20 دي 1395 ساعت 00:58:40 (293 روز پيش)
Gabit0

تاریخ عضویت:1393/06/31
تشکر کرده: 28
تشکر شده: 78 بار

SoulSlasher نوشته:
دمت گرم داداش
بازیش فووووووق العادس

آره، من هنوز هم وقتی حوصله بازی های دیگه رو ندارم میرم سراغ این بازی و نسخه های قبلیش 
Gabit0 آفلاین