شاتل‌لند - گیم‌سنتر
 
 
فروش محصولات MSI
 

آموزش بازی سازی
آموزش یونیتی
آموزش آنریل انجین 4
آموزش گیم میکر
آموزش آنریل معماری
آموزش بلوپرینت آنریل
آموزش
C# در یونیتی

گرافیک سه بعدی
آموزش تری دی مکس
آموزش مایا
آموزش زیبراش
آموزش سینما فوردی
آموزش مودو
آموزش هودینی

گرافیک دو بعدی
آموزش فتوشاپ
آموزش ایلاستریتور
آموزش ایندیزاین
آموزش کورل دراو
آموزش روتوش چهره
آموزش کپتیویت

تدوین جلوه های ویژه
آموزش افتر افکت
آموزش پریمیر
آموزش موشن گرافیک
آموزش جلوه های ویژه
آموزش نیوک
پلاگین افتر افکت

آموزش مهندسی
آموزش اتوکد
آموزش رویت
آموزش آرشیکد
آموزش وی ری
آموزش سالیدورک
آموزش اسکچاپ

آموزش آهنگسازی
آموزش کیوبیس
آموزش استودیو وان
آموزش ایبلتون لایو
آموزش موسیقی متن
آموزش آدیشن
میکس و مسترینگ

 
موضوع: ۵+۱ ایستر اگ شگفت انگیز از بازی Horizon zero dawn
 
 
کمک 24
فروش گیفت کارت
اجاره‌ی آنلاین
#1
4 شهريور 1396 ساعت 14:01:13 (90 روز پيش)
hoseingamer-44
تاریخ عضویت:1396/04/01
تشکر کرده: 2
تشکر شده: 16 بار
 ۵+۱ ایستر اگ شگفت انگیز از بازی Horizon zero dawn

سلام دوستان باز درخدمت شما هستیم ، ولی با یک پست کاملا متفاوت! در این مطلب قصد داریم ۶ مورد از ایستر اگ ها و راز های مخفی شگفت انگیز از عنوان Horizon zero down را برایتان شرح دهیم و مطمئنم که شگفت زده خواهید شد.


اکثر ایستر اگ های Horizon zero down متعلق به بازی کوجیما است!

چند وقت پیش بود که گوریلا گیمز همکاری تیم کوجیما در ساخت Horizon zero down را لو داد و اعلام کرد که گوریلا گیمز بدون کمک این تیم نمی توانست نور پردازی ، کات ها و لحظات سینمایی را به این خوبی انجام دهند و در این باره بسیار مدیون کوجیما و تیم دقیقش هستند. همچنین این همکاری فقط همین جا ختم نشده و کوجیما علاوه بر استفاده از موتور دسیمای هورایزن و ساخت death stranding با این موتور گرافیکی ، ایستر اگ های بسیاری از عنوان خود در هورایزن زیرو داون قرار داده است! کوجیما همیشه عادت به ساخت بازی هایی عجیب و رمز آلود دارد و death stranding نیز از این قضیه مستثنی نیست. عنوانی که بسیاری از سایت ها پس از به نمایش در آمدن تریلری از آن برخی مقالاتی تا ۱۰۰ صفحه را نوشته اند و این مقاله ها پر بود از اگر های بی شمار و سوالاتی که مخاطبان خود را یک لحظه هم در حال مشاهده ی تریلر خود رها نمی کرد.


این آیتم جمع کردنی از روی لوگوی کوجیما پروداکشنز ساخته شده است

یکی از آیتم های بسیار کم یاب و البته جالب آیتمی است که مربوط به لوگوی کوجیما پروداکشنز می شود. در مورد کاربرد این آیتم چیز دقیقی جز به عنوان نشانه یاد نشده در توضیحات آن نیز آمده است :



این لوگو یک نشانه است که قطعا بازیکنان حرفه ای آن را می شناسند.



همان عروسک معروف death stranding !

اگر تریلر راز راز آلود کوجیما را که در The Game Awards ۲۰۱۶ پخش شد را دیده باشید حتما این عروسک وحشتناک را می شناسید! عروسکی که عمق بیشتری به راز آلود بودن death stranding داد. این عروسک یکی از چشمانش بسته است و البته یکی از پاهایش نیز قطع شده است. همچنین چندین میخ در سرش و چندین سوزن منگنه نیز بر روی شکمش دیده میشود. با این حال اطلاعات زیادی از این عروسک وجود ندارد و وبسایت های مختلف نیز آن را نماد چیز های مختلفی می دانند.


همان دسبند نورانی و گردنبند معروف death stranding !

در تریلر اولی که از death stranding نمایش داده شده نورمن ریداس را دیدیم که گردنبندی ۶ تکه ای به گردن دارد. در لحظاتی قبل در تریلر نیز شاهد دست بندی نورانی به این شخصیت که اطلاعاتی از آن منتشر نشده بودیم. گوریلا گیمز به خوبی نورمن ریداس در death stranding را به هورایزن زیرو داون پیوند زده و نشانه هایی از آن را در بازی قرار داده است. همچنین این ایستراگ نشان می دهد که death stranding در سال ها قبل از ماموریت زیرو داون جریان داشته و روایت می شود. متاسفانه اطلاعات بیشتری از شخصیت دیده شده در اولین تریلر از death stranding موجود نیست و کوجیما بعد گذشت چندین ماه هنوز بازی و شخصیت های آن را راز آلود باقی گذاشته است.


لوگوی موتور قدرتمند دسیما که هورایزن زیرو داون با آن ساخته شده است.

همانطور که در قبل گفتیم ، عنوان هورایزن زیرو داون توسط موتورگرافیکی دسیما ساخته شده و قرار است کوجیما نیز از این موتور قدرتمند استفاده کند. در بخشی از بازی لوگوی این موتور گرافیکی بر روی پارچه ای نقاشی شده است و می توانید جزئیات بیشتر را در تصویر بالا مشاهده کنید.


کیلزون سری واقعا خوبی بود. ولی به شخصه معتقدم آنطور که باید گوریلا گیمز از پتانسیل بالای آن استفاده نکرد.

دیگر فکر نکنم کسی باشد که سری بسیار معروف killzone نشناسد. سری ای که آمده بود تا جای خالی عناوینی انحصاری مانند halo بر روی پلی استیشن پر کند تا این خلع احساس نشود. این عنوان کار خود را از سال ۲۰۰۴ شروع کرد و فراز و فرود های بسیاری را طی کرد. یکی از برترین بازی های این سری بی شک Killzone ۳ بود. عناوینی که میتوان تنها ضعف بزرگ آن را در داستان کلیشه اش دانست. یکی از آیتم های لیوان پیداکردی در Horizon zero down نقاشی ای از این عنوان را بر روی خود دارد که بسیار جالب و البته زیباست!


بد نیست بعضی وقت ها نیز به گذشته های صنعت گیم نگاهی بیندازیم تا بهتر متوجه ی پیشرفت فوق العاده ی آن بشویم.

این مورد را می توان عجیب ترین ایستر اگ Horizon zero down دانست. ایستراگی که شما اگر بر روی آن ها فوکوش کنید شما را به بازی ای پیکسلی و البته خرگوشی می برد. دو خرگوش که jack و jazz  نام دارند و در منظقه ای دور افتاده در هورایزن زیرو داون شخصیت های اول بازی ای به نام Jazz Jackrabbit هستند که در سال ۱۹۹۴ و تحت داس تولید می شد. این بازی توسط Epic Games که قبلا و تا سال ۱۹۹۹ اپیک مگاگیمز نام داشت تولیده بود.


در پایان…

در پایان امیدوارم که از این مطلب لذت برده باشید. نظرات ، پیشنهادات و انتقادات خود را از طریق کامنت با ما به اشتراک بگذارید. همچنین اگر تمایل دارید که از این پس این دست مقالات جالب ولی کوتاه را داشته باشیم ، مطلب را در وبسایت منبع لایک کنید!

hoseingamer-44 آفلاین
 نقل قول 
6 کاربر از hoseingamer-44 بابت این پست تشکر کرده اند.
lol alireza , 10100 , alighost100 , AMIR ARYA , mldqaz , GOLD PHONEIX 
#2
5 شهريور 1396 ساعت 13:17:41 (89 روز پيش)
lol alireza


تاریخ عضویت:1391/11/17
تشکر کرده: 1335
تشکر شده: 507 بار
احساس امروزم:
حالم بده
 
 pc  ps3  ps4 
lolalireza-Ps 
 

خیلی عالی ،خیلی وقت بود یه مطلب خوب توی تالار نخونده بودم! 

 امیدوارم فروم پردیس مثل سابق بشه.

lol alireza آفلاین
 نقل قول 
1 کاربر از lol alireza بابت این پست تشکر کرده است.
hoseingamer-44 
 
#3
7 شهريور 1396 ساعت 15:14:42 (87 روز پيش)
10100


تاریخ عضویت:1390/03/31
تشکر کرده: 1397
تشکر شده: 982 بار
احساس امروزم:
خوشحال
 
 pc  ps3  ps4 
madman2147 
 

خیلی جالب و عالی ...


من فقط موندم کیا میان این چیزا رو کشف میکنن..

10100 آفلاین
 نقل قول  وبلاگ 
 
#4
8 شهريور 1396 ساعت 10:40:26 (86 روز پيش)
alighost100
R34L M4DR!D


تاریخ عضویت:1390/03/12
تشکر کرده: 604
تشکر شده: 1988 بار
احساس امروزم:
خوشحال
 
 pc 
aaallliiirrreeezzzaaa 
 


lol alireza نوشته:
خیلی عالی ،خیلی وقت بود یه مطلب خوب توی تالار نخونده بودم! 

 امیدوارم فروم پردیس مثل سابق بشه.

میشه ...

alighost100 آفلاین
 نقل قول  وبلاگ