نماوا
 
MSI
 
 
 
موضوع: راهنمای ویدیویی تروفی uncharted: the lost legacy
 
 
کمک 24
فروش گیفت کارت
فروش گیفت‌کارت - سریع و ارزان
#1
17 اسفند 1396 ساعت 18:21:10 (111 روز پيش)
hoseingamer-44
تاریخ عضویت:1396/04/01
تشکر کرده: 2
تشکر شده: 16 بار
 راهنمای ویدیویی تروفی uncharted: the lost legacy

بازی uncharted: the lost legacy همانند آنچارتد های قبلی آنقدرها چالش برانگیز نیست که شما را بی خیال پلاتینیوم کردن خود کند، ولی پلاتینیوم کردن آن نیز کار هرکسی هم نیست! در ادامه ی این آموزش ویدیویی با گیم فیل همراه باشید.


تعداد تروفی ها : ۳۶ عدد،۱۱ عدد، ۲ عدد، ۱عدد


سختی : تقریبا متوسط ( ۳.۵ از ۱۰ )


تروفی آفلاین : ۵۰ عدد


این بازی تروفی آنلاین ندارد.


مقدار زمان تقریبی: بیش از ۲۰ ساعت


تعداد دفعات اتمام بازی برای دریافت تمام تروفی ها : دو بار


تروفی از دست دادنی: یک عدد دارد.



 Don’t Ruin The Moment 


این تروفی سخت ترین تروفی بازی است و برای باز کردن آن نیاز دارید که تمام ماموریت های زیر را به خوبی انجام دهید و این آموزش نیز برای بازکردن این تروفی ارزشمند نوشته شده است.



 Legacy Found! 


 داستانی است و شما را به دردسر نمی اندازد. پس خیالتان از این تروفی راحت باشد!



 Progress Demands Sacrifice


بازی را یک بار بر روی درجه ی Crushing به اتمام برسانید. اما پیشنهاد ما به شما این است که یک بار بازی را در حالت Explorer به اتمام برسانید و پس از اینکه کد های تقلب را باز کردید شروع به بازی در لول Crushing کنید.



 Casual Treasure Hunter


 پنج گنج را پیدا کنید.



 Hardcore Treasure Hunter


 سی و پنج گنج را پیدا کنید.



  Collector of Antiquities


 تمام گنج ها را پیدا کنید. پیشنهاد می کنیم برای پیدا کردن راحت تر در ابتدا ویدیویی که برایتان تهیه کرده ایم را تماشا و سپس دستبند Queen’s Ruby را نیز بدست آورید. طریقه ی بدست آوردن این دستبند ارزشمند را در سایر بخش های این آموزش ، توضیح خواهیم داد.



 



 Shake For Your Fortune


از جمجمه سوال کنید!


برای دریافت این تروفی باید از یک جمجمه سوال کنید. این تروفی به نوعی یک ایستر اگ برای بسته الحاقی The Last of Us: Left Behind است.در چپتر هشتم بازی زمانی که شما ارابه راکشیدید و سم یک جعبه روی آن گذاشت تا از آن بالا بروید، باید از طریق یک طناب به آن سوی محیط بازی بروید.


در ادامه مانند ویدیو عمل کنید تا به این جمجمه دست پیدا کنید. سپس به بخش Treasure از منوی بازی بروید و جمجمه را بچرخانید تا نوشته ی زیر آن را ببینید.






 Token For Granted


یکی از توکن های Hoysala را پیدا کنید و این تروفی را به راحتی بدست بیاورید.



 Yas Queen


تمام توکن های Hoysala را پیدا کنید و دستبند Queen’s Ruby را بدست آورید.






 Five Finger Discount


پنج Lockbox را پیدا و بازکنید.



 Picks or It Didn’t Happen


تمامی Lockbox ها را پیدا و بازکنید.



 #nofilter


به کمک موبایل کلویی پنج عکس در محل های مختلف بازی بگیرید و این تروفی را بدست آورید!



 Pics or It Didn’t Happen


به کمک موبایل کلویی در تمامی مکان های عکسبرداری ، عکس بگیرید و این تروفی را بدست آورید!



 Getting to Know You 


به تمامی مکالمات اختیاری بازی گوش دهید.



 Si Vis Pacem Para Bellum


با تمام ۲۴ اسلحه ی موجود در بازی uncharted: the lost legacy شلیک کنید. برای دریافت این تروفی کافی است با تمام اسلحه ها فقط یک تیر پرتاب کنید. به منظور راحتی بیشتر بهتر است یکبار بازی را تمام کنید تا کد های تقلب برایتان آزاد شود و سپس بعد از آزاد شدن تمام اسلحه ها با هر یک ، یک یا چند گلوله پرتاب کنید.


اسامی اسلحه های بازی :



اسلحه Para .۴۵
اسلحه Micro ۹mm
اسلحه Raffica
اسلحه Pistole
اسلحه RKL-۱۵۵
اسلحه‌های Rifle
اسلحه INSAS
اسلحه FAL
اسلحه Mazur LDR
اسلحه Mettler M-۳۰
اسلحه Arrowhead A۳C
اسلحه Spezzotti ۱۲ Gauge
اسلحه P۹۰
اسلحه Type ۹۵
اسلحه S-۱۲ Shotgun
اسلحه Silenced Pistol
اسلحه Krivosk-XS
اسلحه RPG
اسلحه Desert ۵
اسلحه China Lake GL
اسلحه Harbinger Sniper
اسلحه US-AN ۱۲ Auto Shotgun
اسلحه Carrigan ۵۳
اسلحه Mounted Turret
اسلحه DShK





 Were You Counting?


یکی از دشمنانتان را با یک گلوله بکشید. برای راحتی یک کلت بگیرید و تمام گلوله هایش بجز یکی را استفاده کنید. سپس با آخرین گلوله به سر دشمنتان بزنید و آن را هدشات کنید. همچنین می توانید این کار را با یک اسلحه ی اسنایپ انجام دهید.






 ۱۰ Up ۱۰, Down


در یک دور از حملات دشمنان ده تا از دشمن ها را هدشات کنید!






 Frazer. Chloe Frazer.


به وسیله ی یک کلت دارای صدا خفه کن ، ۵ نفر از دشمنان را بدون اینکه توسط کسی شناسایی شوید ، بکشید.


پ.ن: بهترین زمان برای دریافت این تروفی انتهای کپچر سوم بازی است. زیرا در این مکان  دشمنان زیادی وجود دارد و هم اینکه محل هایی مناسب برای شناسایی نشدن در دسترس شماست. سعی کنید دشمنان را با استفاده از این کلت بی صدا هدشات کنید زیرا درصورتی که به بدن دشمنان گلوله ای پرتاب کنید شانس زیادی برای مخفی ماندن نخواهید داشت.






 Itchy Trigger Finger


با استفاده از اسلحه های موجود در بازی و بدون هدفگیری بیست نفر از دشمنانتان را بکشید. به منظور راحتی در دریافت این تروفی می توانید از شاتگان های موجود در بازی استفاده کنید و بعد از نزدیک شدن به دشمنان ، بدون هدفگیری شلیک کنید. اگر هم مانند ما شاتگان گیرتان نیامد ، می توانید از اسلحه های بازی که تیر را به صورت رگباری پرتاب می کنند استفاده کنید.






 Stay and Pray

از پشت سنگر ۲۰ نفر از دشمنانتان را از بین ببرید. بدین منظور کاور بگیرید و بدون هدفگیری شروع به تیراندازی به سمت دشمنانتان کنید. پیشنهاد می شود از کلت استفاده کنید زیرا می توانید تیرهای دقیق تری را پرتاب کنید.







 Tip of the Hat




 بهترین کپچر برای این تروفی ارزشمند ، کپچر هشتم بازی است. شما در این کپچر زره پوشانی را مشاهده می کنید. ماموریت شما این است که کلاهشان را با زدن دکمه ی مثلث در بیاورید و سپس آن ها را با استفاده از حالت Melee Attack بکشید. طبق ویدیویی که برایتان تهیه کرده ایم عمل کنید و پس از هر بار کشتن این سربازارن زره پوش ،تا زمانی که تروفی را بدست بیاورید ، چک پوینت های بازی را بارگذاری کنید و دوباره مراحل را طی کنید.







 Royal Demolitionist




 با استفاده از نوعی دینامیت در بازی به نام C۴ بیست نفر را از بین ببرید. بهترین موقعیت برای این تروفی چپتر ششم و بخش APC Fight است.







 On the Grid




۳۰ دشمن را با استفاده از دکمه ی L۳ علامت گذاری کنید.







 I Was Never Here

درهنگامی که یک دشمن در کنار شماست یک لوت باکس را باز کنید.






 C-Phoria


چهار عدد از دشمنان را با یک C۴ از بین ببرید.






 Just the Wind


در یک دور ۱۵ دشمن را بکشید بدون اینکه شناسایی شوید.






 Now You See Me…


برای دریافت این تروفی باید یک بار توسط دشمن شناسایی شوید و دوباره از چشمان دشمنان پنهان شوید. این تروفی را خود به خود و در جریان بازی عادی به دست می آورید ولی اگر هم نتوانستید آن را بدست بیاورید بهترین زمان برای کسب این تروفی ارزشمند چپتر ششم است.






 Wingwoman


ده بار همکاری با نادین در کشتن دشمنان ؛ بهترین زمان بدست آوردن این تروفی در چپتر ۱ و ۵ است.






 The Way of the Warrior


 از ابتدا تا چپتر پنجم بازی را بدون هیچگونه شلیک و انداختن بمب به پایان برسانید!


برای بدست آوردن این تروفی در ابتدا باید از فایل سیو بازی در یک فلش بکاپ تهیه کنید و سپس آن را از روی کنسول حذف کنید. زیرا برای بدست آوردن تروفی The Way of the Warrior نباید از پیشرفت های قبلیتان استفاده کنید.


بازی جدیدی را شروع کنید (نیوگیم) و تا کپچر پنجم را فقط با زدن مثلث و مربع با دشمنان مقابله کنید. نگران نادین نباشید ، زیرا اگر نادین نیز با اسلحه شروع به از بین بردن دشمنان کند این تروفی را از دست نخواهید داد.



 The Sampler


پنج دشمن را به وسیله ی هفت تیر و Long Gunها و Melee Attack از بین ببرید. توجه کنید که باید در کشتن هر کدام از دشمنان از هر سه استفاده کنید. برای درک بهتر میتوانید ویدیویی که در ادامه برایتان آماده کرده ایم را مشاهده کنید.






 Make an Entrance


دشمنان را با استفاده از خودرو، اسلحه Assault Rifle، ضربات Melee و نارنجک در عرض ۲۰ ثانیه بکشید!






 Bring in the Big Guns


۳۰ دشمن را با اسلحه های طلایی بازی بکشید.


اسامی اسلحه های طلایی Uncharted the lost legacy :





 Silenced Pistol
 Krivosk-XS
 RPG
 Desert ۵
 China Lake GL
 Harbinger Sniper
 US-AN ۱۲ Auto Shotgun
 Carrigan ۵۳






hoseingamer-44 آفلاین
#2
17 اسفند 1396 ساعت 18:23:56 (111 روز پيش)
hoseingamer-44
تاریخ عضویت:1396/04/01
تشکر کرده: 2
تشکر شده: 16 بار
 

از آنجایی که پنل ارسال مطلب انجمن اجازهی گذاشتن ویدیو ها را به صورت تعداد انبوه نمی دهد می توانید برای دیدن ویدیو ها به این لینک یا این لینک مراجعه کنید.

hoseingamer-44 آفلاین
 
#3
17 اسفند 1396 ساعت 22:17:31 (110 روز پيش)
TheLoneGamer


تاریخ عضویت:1393/06/04
تشکر کرده: 356
تشکر شده: 1367 بار
 pc 
 

مطلب شما یه کپی از منابع فارسی هست. کپی برداری از منابع فارسی و به هر شکل، در بخش انجمن ممنوعه؛ پس از انجام دوباره این کار خودداری کنید.


تاپیک قفل میشه.

TheLoneGamer آفلاین
 وبلاگ