جنگ خان‌ها

موضوع: شرح داستان gta vو gta iv و مقایسه ی این دو بازی

گیمر باش !
فروش گیفت کارت
کانال اینستاگرام پردیس گیم
کانال تلگرام پردیس گیم
#1
1 شهريور 1397 ساعت 12:28:43 (313 روز پيش)
arashk200
gameknigh

تاریخ عضویت:1396/05/29
تشکر کرده: 1
تشکر شده: 0 بار
احساس امروزم:
ناراحتم

 x360  xbox1 
ScoldingAxis162 
 شرح داستان gta vو gta iv و مقایسه ی این دو بازی

gta ivgta v

سلام دوستان گلم  بایه موضوع عالی اومد امیدوار خوشتون بیاد 

خب بازی grand thef auto یه همون طور که ما میشناسیم به اختصار gta محصول شرکت rockstar  بافروش بسیار بالایی روبه رو شد که از gta1 شروع شد و به gta v محصول در راه gta viهست که تا سال 2020 خبری ازش نیست و در نهایت gta v هم چهارمین بازی پرفروش دنیا هست با قیمت 80.35 میلیون دلار اما...

امروز میخوام دوتا بازی از شرکت rockstar رو مورد بحث و گفت‌و‌گو قرار بدم gta v‌و‌gta iv که دونسخه ی آخر gta هستن

اول بپردازیم به داستان دو بازی 

داستان GTA V

رفقا در gta v

بازی از ماموریت نافرجام شروع میشه  سه دوست که دوتا مایکل و ترور هستن شخصیت های اصلی بازی در اون نقش دارن شکست می خوره که راننده ی ماشین سارقین و نفر سوم کشته میشه و مایکل تیر می خوره و خودش رو کشته جا میزنه و ترور فرار میکنه و چند روز بعد صحنه ای در مورد خاک کردن مایکل میبینیم

مایکل

 ولی نه سال بعد مایکل زنده میمونه و به شهر لوس سانتوس و همراه خانواده اش در شهر زندگی میکنه و مایکل  با FIB کار میکنه که باعث میشه زندان نره و وضع مالی خوبی پیدا کنه  مایکل یه پسر داره به نام جیمی یه دختر داره به نام تریسی و همسر آماندا که خوانواده در مرز پاشیدنه همین موقع جیمی ماشینی رو از سایمون رییس فرانکلین 

فرانکلین

جیمی ماشین می خره و نمی تونه پولشو بده فرانکلین برای اخاذی دست بکار میشه و ماشین رو میزده و مایکل موچشو میگیره فرانکلین مایکل رو پیش سایمون میبره و درگیری پیش میاد 

اکنون مایکل و فرانکلین باهم دوستند ولی سرنوشت چیز دیگریست مایکل یه شب به خونه میره و همسرش رو با مربی تنیس در حال خیانت میبینه و به کمک فرانکلین معلم رو تعقیب میکنن و خونشو خراب میکنن ولی یه زنگ به مایکل می خوره که اون خونه مال یک قاچاق چیه مکزیکی  و باید مایکل خسارت بده و داستان اصلی شروع میشه مایکل و فرانکلین دست به دزدی طلا فروشی میزنن و ترور می فهم که مایکل زنده س و به شهر لوس سانتوس می یاد 

ترور

ولی ترور مرگ مایکل رو خیانت میدونه و رابطه ی این دو هم در مرز فرو پاشیه ولی این شخصیت ها به مایکل کمک میکنن تا بدهی بده و خودشون هم کارهایی میکنن

1. ترور میخواد خودش رو و مقامش رو در مافیا و بازار سیاه حفظ کنه

2.مایکل میخواد رابطه ی خودش و خانوادش رو سالم کنه و بدهی شو پس بده

3.فرانکلین هم می خواد یه مافیای قدرتمند بشه

ولی سرنوش این سه شخصیت در مراحل پایانی بازی دست شماست

داستان GTA IV

gta iv

بازی از این قراره که نیکو 

نیکو

بعد از جنگ صربستان به نیویورک میاد تا بتونه از جنگ و گناه دوری کنه و زندگی رویایی روشروع کنه و از زندگی قبلی فرار کنه وپیش پسر عمو بره به نام رومن که به قمار و زن ها علاقه داره و اعتیاد داره به قمار  بعد نیکو می تون از نابود شدن گروه و گناهان و عذاب ها دوری کنه و در تاکسیرانی کار میکنه که همه مشتری ها مافیا و قاچاق چی هستن در همین موقع رومن اعتیاد داره به قمار و بدهی به یه قاچاق چی خطرناک به نام ولاد بالا میاره ونیکو برای جبران پیش ولاد کار میکنه ولی ولاد نامزد رومن رو مورد تعرض قرار میده نیکو به دنبال ولاد میره و اون رو میکشه و طولی نمی کشه که نیکو خودش رو وسط خلاف کاران پیدا میکنه

تحلیل داستان ـ کارکتر ـ گرافیک و مقایسه ی بازی

درکل gta iv داستان خیلی قشنگ تری داره ولی gta v ماموریت های بهتری داره ولی توی خیلی چیزاهامثل تنوع اسلحه در gta iv بهتر حالا میخوام براتون مقایسش کنم

کارکتر

gta v سه کارکتر اصلی داره که فقط روی صورت های این ها خیلی کار شده ولی بقیه شخصیت ها زیاد تعریفی ندارن حالت سه شخصیت کاملا متفاوت یکی خوب یکی دیوانه و یکی عاقل ولی نیکو در gta iv تمام حالت هارو یک جا داره عاقل خونسرد کمی خشن جاه طلب انتقام جو ولی این نظر شخصی شماست که کدوم شخصیت در دوست دارید من خودم ترور رو دوست دارم ولی ثابت شده که مایکل بیشتر به انسان رفته و بقیه شخصیت های تعریفی ندارن و مایکل یک انسان کامل تره 

گرافیک 

گرافیک gta v توی روی xbox360 توی زمان خودش خوب بود یاحتی روی ps3  ولی با اومد ps4 و xbox one دیگه حرفی برای کنسول های نسل هفتمی و  gta iv اگر که gta v و کنسول نسل هشتمی رو در نظر نگیریم خیلی گرافیک خوبی در زمان خودش دارش ولی  ایراد هایی دار مثلا صورت کارکتر اصلی چونه نیکو در بازی  بعضی وقت ها کج بود خب gta v توی xbox 360من بازی کردم اصلا نمیشد پلاک های ماشین هارو خوند ولی بازی خوبی بود از لحاظه گرافیکی و هنوز هست ولی با اومدن xbox one و ps4 دیگه حرفی برلی هفتمی ها نمی مونه 

مقایسه ی بازی GTA Vو GTA IV 

گفت داستان بازی gta iv قشنگه ولی ماموریت ها قشنگی داره ولیgta v جای gta iv رو پر میکنه و هر کسی gta iv بازی نکرده اول gta v شروع میکنه  با gta vهم خاطرات gta  iv پاک میشه 

رابطه ی بین کارکتر ها توی gta v خیلی قوی ولی تو gta iv هم خوب و این دو بازی اختلافی چندان دارن اسلحه های gta iv بیشتر ماشین های gta vبیشتر مبایل ها توی gta v پیشرفته تره ولی در کل اختلاف زیادی ندارن ولی من میگم gta v یه کم از gta iv بهتر و بایدم باش چون اونجوری کار rockstar به درد نمی خوره ولی این شمایید که مشخص میکنید کدوم شخصیت کدوم گرافیک کدوم صحنه قشنگ ترپس...

نظر خودتون رو راجب

1.کارکتر ها 

2.گرافیک روی پنج کنسول xbox one . xbox 360 .ps4.ps3 .pc بهتره 

3.مپ و نقشه منظره ها 

4.وسایل نقلیه 

مهم تر از هم...

5.کدوم بازی قشنگ تر 

با من به اشترک بگذارید  دیدگاه ها رو بنویسید و ممنون میشم انتقادات رو هم بگید و باید تشکر کنم از سایت پردیس گیم  و ممنون  امیدوارم خشوتون اومده باشه

امضای پویای پردیس گیم

arashk200 آفلاین
 نقل قول  وبلاگ 
#2
3 دي 1397 ساعت 11:17:37 (188 روز پيش)
ramiyan20
تاریخ عضویت:1397/10/03
تشکر کرده: 0
تشکر شده: 1 بار
 داستان بازی GTA V مختصر و مفید

داستان بازی GTA V بدون شک از جذاب ترین داستان ها بین تمامی نسخه های gta است. در این مقاله به طور مختصر و مفید داستان بازی GTA V رو بررسی می کنیم. این مقاله یک بررسی کلی است و قسمت های مهم بازی به هیچ وجه لو نمیره یا به اصطلاح اسپویل نمی شه.

داستان بازی GTA V

اولین صحنه پیش روی گیمر، صحنه ی یک سرقت مسلحانه از یک بانک محلی می باشد. 9 سال پیش از زمان حال، سه سارق مسلح با نام های مایکل ( Michael )، ترور ( Trevor) و برد ( Brad ) در حال دزدی از یک بانک اطراف شهر North Yankton هستند. اما سرقتی که قرار بود یک سرقت بی دردسر و برنامه ریزی شده باشد، با سر رسیدن نیرو های پلیس به سرقتی پیچیده و خونین تبدیل می شود.

مایکل و برد

تصویر مایکل ( سمت چپ ) و برد ( سمت راست )

عکس ترور

کاراکتر ترور ( Trevor ) در GTA V

راننده این سه سارق در حین درگیری ها، به ضرب گلوله کشته می شود و بقیه در تنگنایی وخیم گرفتار شده و در کنار مزرعه ای نزدیک جاده متوقف می شوند. در حالی که این سه نفر طبق نقشه به دنبال هلکوپتری که قرار بود برای فرار آماده شده باشد حرکت می کنند ، یک نفر به صورت مشکوکی با اسنایپر به Brad و Michael تیر اندازی می کند. Trevor پس از درگیری با پلیس ها به سمت زمین های برفی اطراف می گریزد و Michael و Brad تنها می مانند.

صحنه بعدی مراسم تدفین Michael را نشان می دهد که در یک قبرستان کوچک در حال برگزاری است. در حالی که مایکل در فاصله ای دور از پشت درختی مشغول تماشای این مراسم است و شخصی که در روز سرقت به او و Brad شلیک کرد در میان عزاداران به چشم می خورد.

زمان حال

بازی به زمان حال می رسد. شهر Los Santos. مایکل در حال صحبت با یک روانپزشک است و درباره خانواده در حال فروپاشی اش صحبت می کند. او هم اکنون به عنوان ” شاهد یک پرونده جنایی ” تحت محافظت FIB می باشد که برای محافظت او و خانواده اش را به این شهر منتقل کرده اند.

در صحنه بعد مایکل بیرون از دفتر مکالمه کوتاهی با دو خلافکار با نام های فرانکلین ( Franklin ) و لامار ( Lamar ) دارد که به دنبال یک خانه می گردند. در واقع این اولین صحنه ای است که با Franklin، دیگر شخصیت اصلی بازی آشنا می شویم اما تا اینجای کار، Michael و Franklin هیچ آشنایی با یکدیگر ندارند.

عکس فرانکلین

تصویر کاراکتر فرانکلین ( Franklin ) در gta v

Franklin و Lamar برای یک صاحب نمایشگاه ماشین به نام Simeon Yetarian کار می کنند و کارشان باز پس گیری ماشین هایی است که خریدارانشان قادر به پرداخت بقیه پول ماشینشان نیستند یا نمی خواهند اجاره ماشینی که اجاره کرده اند را پرداخت کنند. گرچه Franklin و Lamar برای صاحب نمایشگاه کار می کنند اما رویا های بزرگ تری در سر دارند و به پول های بیشتری فکر می کنند و همین باعث می شود از رییسشان دزدی کنند.

دوستی Franklin و Michael

بعد از مدتی، به Franklin ماموریتی داده می شود تا مثل همیشه ماشن یکی از افرادی که اجاره ماشینش را پرداخت نمی کند را پس بگیرد. اما بر حسب  اتفاق این ماشین متعلق به پسر Michael است و خود Michael نیز روی صندلی عقب ماشین خوابیده است. این دومین برخورد Michael و Franklin در بازی است. پس از مدتی بحث در نهایت Michael به Franklin کمک می کند از شر رییسش خلاص شود.

عکس مایکل و فرانکلین

دومین برخورد فرانکلین و مایکل

در همین جا رابطه دوستی میان Franklin و Michael شکل می گیرد و Franklin جوان دوست دارد برای Michael کار کند و از تجربیات او استفاده کند. اما یک اتفاق مسیر کلی داستان را شکل می دهد و داستان اصلی بازی را رقم می زند.

شکل گیری داستان اصلی

در یکی از روز های بازی، Franklin به سمت خانه Michael در حزکت است. پس از رسیدن به خانه مایکل متوجه می شود که او و همسرش با یکدیگر درگیر شده اند. همسر مایکل با مربی تنیسش به مایکل خیانت کرده است و مایکل نیز قصد انتقام دارد. Michael به همراه Franklin مربی تنیس را تعقیب می کنند و او را در خانه اش گیر می اندازند.

Michael که بسیار خشمگین است تصمیم می گیرد خانه مجلل و گران قیمت مربی تنیس را خراب کند و همین کار را می کند. در حالی که مایکل و فرانکلین در راه برگشت هستند، مایکل تماسی دریافت می کند و متوجه می شود که خانه ای که او با خاک یکسان کرده است متعلق به بزرگ ترین و خطرناک ترین گنگستر شهر است و مربی تنیس فقط آن جا قایم شده بود.

خانه مربی تنیس

لحظه تخریب خانه گران قیمت

پس از مدتی صاحب اصلی خانه، Martin Madraz،  سر می رسد و پس از تهدید مایکل و زهر چشم گرفتن به او مهلت می دهد تا مبلغ  2/5 میلیون دلار را به عنوان خسارت به او پرداخت کند. مایکل هم هیچ راهی به جز سرقت و خلاف برای پول در آوردن بلد نیست. گویا مایکل حتی در میانسالی هم نمی تواند خلاف را کنار بگذارد.

درست همین موقع است که اولین هدف اصلی داستان بازی GTA V مشخص می شود. این هدف به بازی سر و شکل و جهت می دهد و ماجرا های بعدی را رقم می زند.

بازگشت Trevor

اگر یادتان باشد سومین شخصی که در سرقت حضور داشت Trevor بود. او هنوز زنده است و در محل زندگی اش یک گروه پخش کننده ” شیشه ” را اداره می کند و در حال رقابت یا یک پخش کننده دیگر در شهر محل سکونتش است.

بعد از اینکه مایکل و فرانکلین از یک طلا فروشی در شهر سرقت می کنند، این خبر به گوش Trevor می رسد و او می فهمد که دوست دیرینه اش زنده است و  دوباره به سرقت روی آورده است. Trevor نیز تصمیم می گیرد به این دو نفر بپیوندد تا جمع کاراکتر های این نسخه جی تی ای جمع شود.

هر کسی ماجرای خودش رو داره

در حین این که Franklin و Trevor به مایکل کمک می کنند، هر کدام به دنبال اهداف خود نیز هستند. Franklin درگیر زد و خورد های گنگستری و همکاری با دوستش Lamar است و Trevor نیز سعی در گسترش کسب و کار مواد مخدرش دارد و وارد قاچاق اسلحه نیز می شود. داستان بازی GTA V پیرامون این سه شخصیت جلو می رود.

 معرفی ۵ موسسه برتر آموزش زبان انگلیسی در ایران (عمومی،تافل و آیلتس)
14 نکته بسیار مهم درباره روش درمان عفونت رحم که باید بدانید
۴ نکته مهم قبل از خرید آموزش زبان نصرت انگلیسی (حتما بخوانید!)
10 تا از جدیدترین و بهترین روشهای کاهش درد پریود که باید بدانید

برای لو نرفتن داستان بازی GTA V و حفظ جذابیت برای شما رفقای گیمر به همین اکتفا می کنیم و اصل ماجرا رو میزاریم برای وقتی که شروع کنیم به ضبط Walkthrough این بازی.

حتما گیم یار رو در آپارات و یوتیوب دنبال کنید و اگه دوست دارید گبم پلی های جی تی ای رو به زبان فارسی مشاهده کنید کانال گیم یار رو فراموش نکنید

ramiyan20 آفلاین